آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۴۱۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۳

کاهش قیمت نفت به نفع اقتصاد جهانی

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد: کاهش قیمت نفت در مجموع برای اقتصاد جهانی مثبت است. اگرچه ممکن است به برخی از کشورهای صادرکننده نفت لطمه بزند.
تدبیر24: کریستین لاگارد مدیر صندوق بین‌المللی پول با اشاره به کشورهای آمریکا، اروپا، ژاپن و چین گفت: با توجه به کاهش 30 درصدی قیمت نفت این احتمال وجود دارد که رشد اقتصادی در بیشتر کشورهای اقتصادی پیشرفته 0.8 درصد افزایش پیدا کند. زیرا تمام آنها واردکننده نفت هستند.

بهای جهانی نفت از ماه ژوئن تاکنون به دلیل عرضه فراوان در بازار 40 درصد کاهش یافته است.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت(اوپک) هفته گذشته با کاهش تولید خود برای بالا بردن قیمت ها مخالفت کرد و این امر باعث شد نفت برنت به پایین ترین سطح قیمتی پنج سال گذشته برسد.

این درحالی است که لاگارد هشدار داد کاهش قیمت نفت به برخی صادرکنندگان آن نظیر روسیه، ایران ، ونزوئلا و نیجریه لطمه می‌زند و اقتصادهای آن ها را آسیب پذیر می کند.

لاگارد در نشست روزنامه وال استریت ژورنال گفت: تمام کشورهایی که به شکل قابل توجهی تحت تاثیر کاهش قیمت نفت قرار خواهند گرفت باید تحت نظارت باشند. ونزوئلا یکی از این کشورها است که نظارت روی آن دشوار خواهد بود.

این عضو اوپک در آمریکای جنوبی 96 درصد درآمد صادراتی خود را از فروش نفت به دست می آورد و کاهش قیمت‌ها باعث رکود اقتصاد این کشور ، کمبود ارز و کمبود کالاهای اساسی در آن شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: