تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۱۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۳

کاهش قیمت نفت به نفع اقتصاد جهانی

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد: کاهش قیمت نفت در مجموع برای اقتصاد جهانی مثبت است. اگرچه ممکن است به برخی از کشورهای صادرکننده نفت لطمه بزند.
تدبیر24: کریستین لاگارد مدیر صندوق بین‌المللی پول با اشاره به کشورهای آمریکا، اروپا، ژاپن و چین گفت: با توجه به کاهش 30 درصدی قیمت نفت این احتمال وجود دارد که رشد اقتصادی در بیشتر کشورهای اقتصادی پیشرفته 0.8 درصد افزایش پیدا کند. زیرا تمام آنها واردکننده نفت هستند.

بهای جهانی نفت از ماه ژوئن تاکنون به دلیل عرضه فراوان در بازار 40 درصد کاهش یافته است.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت(اوپک) هفته گذشته با کاهش تولید خود برای بالا بردن قیمت ها مخالفت کرد و این امر باعث شد نفت برنت به پایین ترین سطح قیمتی پنج سال گذشته برسد.

این درحالی است که لاگارد هشدار داد کاهش قیمت نفت به برخی صادرکنندگان آن نظیر روسیه، ایران ، ونزوئلا و نیجریه لطمه می‌زند و اقتصادهای آن ها را آسیب پذیر می کند.

لاگارد در نشست روزنامه وال استریت ژورنال گفت: تمام کشورهایی که به شکل قابل توجهی تحت تاثیر کاهش قیمت نفت قرار خواهند گرفت باید تحت نظارت باشند. ونزوئلا یکی از این کشورها است که نظارت روی آن دشوار خواهد بود.

این عضو اوپک در آمریکای جنوبی 96 درصد درآمد صادراتی خود را از فروش نفت به دست می آورد و کاهش قیمت‌ها باعث رکود اقتصاد این کشور ، کمبود ارز و کمبود کالاهای اساسی در آن شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: