تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۲۱۱۸
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۰

اثرات مخرب روان‌گردان‌ها بر مغز

این مواد انسان را دچار رخوت کرده و باعث ایجاد تحولات ویرانگری در مغز و شخصیت فرد می‎شوند. در واقع مصرف‎ کنندگان این مواد نمی‎توانند نیروی کارآمدی برای جامعه محسوب شوند.
تدبیر24: یک متخصص مغز و اعصاب و روان گفت: با مصرف مواد روانگردان، جوان از یک شخصیت ‎اجتماعی به یک شخصیت ضد اجتماعی تبدیل می‎شود.

حاتم زبردست اظهار کرد: مصرف مواد روانگردان در افراد پیر و جوان دارای تاثیرات سوء و آثار مخربی است، اما در جوانان چون افکار سازنده مملکت و نیروی به حرکت درآورنده چرخ‎های جامعه محسوب می‎شوند، تاثیرات مخرب بیشتری برجای می‎گذارد.

وی ادامه داد: این مواد انسان را دچار رخوت کرده و باعث ایجاد تحولات ویرانگری در مغز و شخصیت فرد می‎شوند. در واقع مصرف‎ کنندگان این مواد نمی‎توانند نیروی کارآمدی برای جامعه محسوب شوند.

زبردست خاطرنشان کرد: موادمخدر از دیرباز به صورت طبیعی وجود داشته است، اما اکنون به اشکال گوناگون شیمیایی و خطرناک‎تری از قبیل قرص، شربت و استنشاقی وارد بازار شده است. عمده تاثیرات این مواد بر روی سلسله اعصاب مرکزی از جمله ساقه‎های مغز، گیرنده‎های مغزی، کورتکس مغزی، مخچه، ساقه و نیمکره‎های مغزی است.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه بشر اولین‎بار به صورت اتفاقی این مواد را مصرف کرد، افزود: خاصیت انرژی‎زایی اولیه این مواد، باعث ‎می‎شود بدن افراد به آن عادت کرده و از حالت عادت به اعتیاد تبدیل شود. در بدن هر فرد به صورت طبیعی آندورفین وجود دارد. کسانی که ورزش می‎کنند، آندورفین در بدن آنها از جمله در مغز آزاد می‎شود و به دنبال آن، حالت سرخوشی و ضد درد به انسان دست می‎دهد. مواد روانگردان نیز اینگونه حالتی به انسان داده با این تفاوت که ایجاد سرخوشی آن‎ها طبیعی نیست و فرد با مصرف، دچار وابستگی و اعتیاد می‎شود.

وی با بیان اینکه مواد روانگردانی از قبیل شیشه دارای حالت تحریک‎ کننده هستند، تصریح کرد: با مصرف این قبیل مواد، حالات هذیانی گوناگونی همچون هذیان بینایی و شنوایی به فرد دست می‎دهد. تاثیرات عمده این مواد اغلب بر روی ترانسمیترهای مغزی است و هرکدام از این مواد بر روی یک ترانسمیتر مغزی اثر می‎گذارند.

زبردست خاطرنشان کرد: مصرف این مواد همچنین بر روی آدرنالین، نوروآدرنالین و دکامین مغزی اثر می‎گذارد. افرادی که این مواد را مصرف می‎کنند، اغلب نمی‎توانند به درستی تفکر کرده و دچار اختلالات شخصیتی، رفتاری و گفتاری می‎شوند و به نوعی شخصیت آن‎ها دچار تغییر می‎شود.

وی تاکید کرد: تفکر هر انسانی ناشی از مغز اوست و وقتی مغز دچار آسیب شد، شخصیت فرد نیز آسیب دیده و از یک شخصیت‎اجتماعی به یک شخصیت ضداجتماعی تبدیل می‎شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: