ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۴۲۱۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۱

جایزه پیامکی مورد تائید نیست

این مقام انتظامی آذربایجان‌شرقی گفت: غفلت هموطنان و گاهی عدم تسلط بر زبان انگلیسی در کنار زرنگی کلاهبردار در مجاب کردن افراد برای انتخاب منوی انگلیسی، دلیلی دیگری برای آسان شدن کار این افراد است.
تدبیر24: رئیس پلیس فتا آذربایجان‌شرقی گفت: هیچ نهاد و یا سازمانی جایزه پیامکی را تائید نمی‌کند حتی اگر این جایزه از طریق رادیو و یا تلویزیون باشد.

محمد قاسم‌لو امروز افزود: هکرها تا جایی پیش رفته‌اند که با هک کردن شبکه‌های ماهواره‌ای به لیست افراد شرکت‌کننده دسترسی پیدا کرده و با عنوان اینکه در مسابقه فلان شبکه شرکت کرده‌اید، شما را برنده جایزه اعلام می‌کنند.

وی با اشاره به اسرار کلاهبرداران برای کشاندن افراد بر سر دستگاه‌های خودپرداز اظهار کرد: با وجود این همه اطلاع‌رسانی و تاکید نیروی انتظامی که هرگز مقلوب اسرار چنین تماس‌هایی نشوید، هموطنان بازهم اقدام به استفاده از خودپرداز و تماس همزمان با کلاهبرداران می‌کنند.

قاسم‌لو، در مورد چرب زبانی کلاهبرداران هشدار داد و گفت: کلاهبردار با عنوان اینکه سیستم ما به کمتر از یک میلیون جواب نمی‌دهد، فرد را قانع می‌کند حتی کارت افراد دیگر همچون پدر، مادر،‌ خواهر، برادر و حتی دوستان را برای دریافت جایزه وارد خودپرداز کنند.

این مقام انتظامی آذربایجان‌شرقی گفت: غفلت هموطنان و گاهی عدم تسلط بر زبان انگلیسی در کنار زرنگی کلاهبردار در مجاب کردن افراد برای انتخاب منوی انگلیسی، دلیلی دیگری برای آسان شدن کار این افراد است.

وی تصریح کرد: با انتخاب منوی انگلیسی به راحتی و با هدایت کلاهبرداری که از رقم کارت ما آگاهی دارد، دو رقم، دو رقم مبلغ مورد نظر کلاهبردار را در بخش مبلغ انتقالی وارد می‌کنیم در حالیکه کلاهبردار آن را به عنوان رمز برای ما قرائت می‌کند و سپس شماره کارت مقصد را به عنوان رمز دیگر وارد می‌کنید و در واقع ما اقدام به کارت به کارت کردن موجودی کارت کرده‌ایم.

قاسم‌لو تاکید کرد: ردیابی کارت‌های مقصد سخت و حتی غیرممکن است چرا که به دلیل مفقودی یا دزدی بودن آنها، یا اینکه صاحبان کارت افراد معتادی هستند، با کمترین مبلغ کارت و رمزشان را در اختیار کلاهبرداران قرار داده‌اند.

وی با اشاره به اسرار کلاهبرداران اضافه کرد: کلاهبرداران حتی تا جایی پیشرفت می‌کنند که در صورت امنتاع و مقاومت افراد برای عدم حضور بر سر خودپردازهای بانک، تقاضای رمز دوم اینترنتی و شماره حساب افراد را می‌کنند، با این عنوان که اینترنتی اقدام به واریز مبلغ جایزه کنند و همه اینها شگرد کلاهبرداری است.

رئیس پلیس فتا آذربایجان‌شرقی از هموطنان خواست به هیچ عنوان در موارد این چنینی و تماس‌هایی نظیر آنچه اشاره شد، غفلت نکنند و از دادن اطلاعات به افراد و تماس‌های ناشناس خودداری کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی
|
Germany
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۲
0
1
"مغلوب اصرار" درسته نه "مقلوب اسرار" !!
نظر شما: