ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۱۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶
عراقچی

تفاهم در مذاکرات هسته ای هموار شده

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران گفت: مسیر دستیابی به تفاهم تا حد زیادی هموار شده و چنانچه طرف غربی با حسن نیت مصمم به نیل به توافقی مرضی الطرفین باشد، شرایط آن بیش از هر زمان دیگر فراهم است.
تدبیر24:«سید عباس عراقچی» معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه، عصر امروز (چهارشنبه) در دیدار «لاپو پیستلی» معاون وزیر خارجه ایتالیا با اشاره ای گذرا به اهم مباحث مطرح شده در جریان آخرین دور مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و 1+5 در وین ، مواضع اصولی کشورمان در خصوص موضوعات محوری مرتبط با برنامه صلح آمیز هسته ای جمهوری اسلامی ایران را تشریح کرد.
وی تاکید کرد: پس از چندین ماه مذاکره سخت و پرداختن به مسایل به شدت فنی و پیچیده اکنون مسیر دستیابی به تفاهم تا حد زیادی هموار شده و چنانچه طرف غربی با حسن نیت مصمم به نیل به توافقی مرضی الطرفین باشد، شرایط آن بیش از هر زمان دیگر فراهم است.
معاون وزیر خارجه ایتالیا نیز با ابراز خرسندی از پیشرفت های حاصله در مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی ایران و 1+5 اظهار داشت: مذاکرات هسته ای نشان داد که گفت و گو می تواند الگویی مناسب برای همکاری طرفین در مورد مسایل منطقه ای و بین المللی باشد.
وی با یاد کردن از مذاکرات جاری هسته ای به عنوان یک فرصت تاریخی برای دستیابی به توافق جامع، نیل به این توافق را بسیار مهم و حیاتی دانست.
معاون وزیر خارجه ایتالیا همچنین با «حسین امیرعبداللهیان» معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و با وی درخصوص آخرین تحولات منطقه و لزوم مبارزه با افراط گرایی و تروریسم در منطقه تبادل نظر کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
0
1
زیاد برام مهم نیست چه بلایی سر برنامه هسته ای میاد(البته اگه بشه صنعت هسته ای رو حفظ کرد و تحریمها نیز لغو بشن که چه بهتر) اما اگه قراره صنعت هسته ای محدود یا برچیده شه بهتره تحریم ها قبل از محدود کردن یا برچیدن لغو شده باشن تا امریکا نتونه به بهانه های واهی همه چیز رو دوباره به حالت اول برگردونه. (امیدوارم دوباره پا نشید برید یک تواف بی سرو ته مثل توافق ژنو انجام بدید.)
نظر شما: