ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۱۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۳

«هولوکارتون» را بمب هسته‌ای ایران خواندند

هنرمند کاریکاتوریست صاحب سبک ایران می‌گوید بیان مسئله هولوکاست و صهیونیسم به‌زبان کاریکاتور در سایت "هولوکارتون" می‌تواند دریچه‌ای برای مبارزه با صهیونیسم جهانی برای هنرمندان کشورهای مختلف باشد.
تدبیر24:مازیار بیژنی در به فعالیت سایت "هولوکارتون" و واکنش‌هایی که نسبت به راه‌اندازی آن صورت گرفت اشاره کرد و افزود: بعد از راه‌اندازی این سایت و فعالیت آن واکنش‌هایی علیه ما چه در داخل و چه در خارج صورت گرفت و جالب آنکه برخی در داخل ایران می‌گفتند: چه‌نیازی به فعالیت‌های این‌چنینی است؟
وی ادامه داد: برخی از هنرمندان کاریکاتوریست ما خود را درگیر حضور در هر رویداد داخلی و خارجی می‌کنند، اما در مورد چنین مسائلی منفعل هستند. البته برخی هم در این میان واکنش‌های تندی علیه فعالیت ما گرفتند و به ما برای این کار خرده گرفتند. البته خوشبختانه فعالیت‌های سایت "هولوکارتون" هرروز دامنه وسیع‌تری را پیدا می‌کند و شاهد حضور هنرمندانی از سراسر جهان در همراهی با این فعالیت ضد صهیونیستی هستیم.
این هنرمند کاریکاتوریست با تأکید بر اینکه یک کاریکاتوریست نسبت به آنچه در اطرافش اتفاق می‌افتد باید دغدغه داشته باشد، خاطرنشان کرد: برخی از کاریکاتوریست‌های ما در بسیاری از رویدادها شرکت و آثاری را با موضوعات مختلف ارائه می‌کنند، ولی به‌سوی مسئله مهم هولوکاست و صهیونیسم نمی‌آیند. آنها ترجیح می‌دهند که از بابانوئل کاریکاتور بکشند اما سراغ مسئله‌ هولوکاست نروند.
بیژنی اضافه کرد: دلیل اینکه برخی از کاریکاتوریست‌های ما نسبت به مسئله فلسطین و صهیونیسم موضع انفعال دارند، چیست؟ آن‌قدر که در کشورهای اروپایی و آمریکا در مورد هولوکاست گفته شده و آن را حتی در کتاب‌های درسی خود گنجانده‌اند، در ایران به این مسئله اشاره نشده است. جالب آن است که برخی در ایران واکنش‌های منفی نسبت به انتقاد از هولوکاست دارند و می‌گویند: دلیلی ندارد به مسئله‌ای که به ما مربوط نیست ورود پیدا کنیم.
این هنرمند با بیان اینکه در حال حاضر یک موج عظیم ضد صهیونیستی در جهان شکل گرفته، خاطرنشان کرد: ما نیز تلاش کردیم با راه‌اندازی سایت "هولوکارتون" سهمی در این موج ضد صهیونیستی داشته باشیم و بتوانیم در قالب هنر کاریکاتور این اعترض را نشان دهیم. البته برگزاری مسابقه بین المللی کاریکاتور هولوکاست هم یکی دیگر از اقداماتی بود که همراه با خانه کاریکاتور صورت گرفت و نتایج خوبی را نیز در بر داشت. کنار اینها، انتشار کتاب نیز در دستور کار ما قرار دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۳
0
1
احسنت
نظر شما: