آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۲۱۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۶

تحریف سخنان روحانی درباره هولوکاست

شبکه خبری سی‌ان‌ان که اخیرا با رئیس جمهوری کشورمان در نیویورک مصاحبه کرده است بخشی از سخنان وی را تحریف کرده است.

تدبیر24: به گزارش خبرگزاری فارس، شبکه خبری سی‌ان‌ان پس از سخنرانی دکتر حسن روحانی در شصت و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل با وی مصاحبه کرد.

کریستین امان‌پور خبرنگار این شبکه آمریکایی نظر روحانی درباره هولوکاست را پرسید که وی اینگونه پاسخ داد:

من قبلا گفتم که من تاریخ دان نیستم و ابعاد حوادث تاریخی را تاریخ دانان باید تبین کنند، بیان کنند و توضیخ بدهند. اما به طور کلی هرگونه جنایتی که در تاریخ علیه بشریت اتفاق افتاده باشد و از جمله جنایتی که نازی ها انجام دادند چه در مورد یهودیان و چه در مورد غیر یهودیان از نظر ما کاملا محکوم است همانطور که امروز هم اگر جنایتی انجام شود علیه هر ملتی یا هر دینی یا هر قومیتی یا هر اعتقادی، ما آن جنایت و نسل کشی را محکوم می کنیم بنابراین کار نازی ها محکوم است بنابراین ابعادی که شما می گویید به عهده مورخین و محققین است که آن ابعاد را روشن کنند. من محقق تاریخی نیستم.

اما سی‌ان‌ان در اقدامی خلاف اخلاق رسانه‌ای و در جهت تامین منافع رژیم صهیونیستی در پایگاه خبری خود ترجمه سخنان رئیس جمهور کشورمان را تحریف کرده و واژه «هولوکاست» را اضافه کرده و مواردی را که آقای روحانی به هیچ وجه بیان نکرد به آن افزوده و اینگونه نوشته است که: من قبلا گفتم که من تاریخ دان نیستم اما وقتی صحبت از ابعاد هولوکاست به میان می‌آید، این تاریخ دانان هستند که باید درباره آن نظر بدهند.

سی‌ان‌ان همچنین بخش دیگری از پاسخ روحانی در همین زمینه را اینگونه ترجمه کرده که در اصل چنین چیزی به زبان وی جاری نشده است: هر گونه جنایتی که آنها علیه یهودیان انجام داده‌اند ما محکوم می‌کنیم، گرفتن جان انسان در خور سرزنش است.

 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: