ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۲
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸

چه خبر از مجلس2

تصویب کلیات طرح تغییر سازوکار گزینش دانشجو
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر،بر این اساس در رشته هایی که داوطلبان آن زیاد نیست، بر اساس سابقه تحصیلی جذب دانشجو صورت می گیرد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی کلیات طرح سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور را به تصویب رساندند تا در صورت تصویب نهایی آن، کنکور ظرف 5 سال حذف شده و سابقه تحصیلی مبنای گزینش دانشجویان در دانشگاهها قرار گیرد.
در جلسه روز یکشنبه صحن علنی مجلس شورای اسلامی، بررسی کلیات طرح یک فوریتی سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

ایرج ندیمی، علیرضا خسروی و جواد جهانگیرزاده در مخالفت با کلیات و قاسم جعفری، هادی حسینی و امیر محمد احمدی در موافقت با کلیات این طرح صحبت کردند.

در پایان نمایندگان با 147 رای موافق، 27 رای مخالف، 14 رای ممتنع از مجموع 211 نماینده حاضر در مجلس کلیات این طرح را به تصویب رساندند.

در صوت تصویب نهایی این طرح، کنکور ظرف 5 سال به تدریج حذف می شود و سه روش برای جذب دانشجویان در دانشگاهها وجود دارد.

بر این اساس در رشته هایی که داوطلبان آن زیاد نیست، بر اساس سابقه تحصیلی جذب دانشجو صورت می گیرد.

رشته هایی که تقاضای داوطلبان برای تحصیل در آن زیاد است نیز از طریق آزمون اختصاصی و سابقه تحصیلی گزینش صورت می گیرد.

اما در رشته هایی که تقاضای داوطلبان برای حضور در آن متوسط است بر اساس سابقه تحصیلی و آزمون عمومی گزینش صورت می گیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: