آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۲۲۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳

آلودگی آب در 8 منطقه تهران

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به نمونه برداری از مناطق مختلف تهران در شهریور ماه سال جاری گفت: بر اساس این گزارش در 8 منطقه تهران آب آلوده بوده است.
تدبیر24: رحمت الله حافظی با اشاره به حضورش در یازدهمین اجلاس شورای عالی استان ها به دعوت مهدی چمران برای امضای تفاهم نامه ای میان شورای عالی استان ها و وزارت بهداشت گفت:اسناد آلودگی آب تهران را برای یکی از سازمان های نظارتی ارسال کردم و امروز نیز در جلسه بسیج جامعه پزشکی که با وزیر بهداشت داشتیم صحبت کردم و قرار شد در جلسه حضوری این اسناد را تقدیم وزیر کنم.

حافظی در خصوص زمان انتشار اسناد آلودگی آب تهران گفت: وزیر بهداشت باید این اسناد را منتشر کند. البته ایجاد آرامش و دادن اطمینان خاطر به مردم از وظایف وزیر بهداشت است. ولی شورا نیز به استناد ماده 100 و 103 قانون اساسی باید وظیف نظارتی خود را اجرا کند.

وی تاکید کرد: نظر اصلی را مسئولین اجرایی آب و فاضلاب باید اعلام کنند که مدعی هستند در بیش از 40 نقطه رصد و پایش نیترات آب را انجام می دهند و امیدوارم ادعایی که مسئولین اداره کل آب و فاضلاب استان تهران می کنند صحت داشته باشد. چرا که قبلا یکبار در شهریور ماه اعلام شد که آب آلودگی دارد و بعدا تکذیب کردند. در حال حاضر نیز اعلام می کنند که آب شهر تهران سالم است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: