آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۲۲۳۹
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۲

سیاهی دیگر قربانی خشونت آمریکا

خشونت پلیس آمریکا بار دیگر به کشته شدن ناحق یک جوان سیاه پوست غیرمسلح در ایالت آریزونای این کشور منجر شد.
تدبیر24:  'رومین بریسبون' جوان 34 ساله آمریکایی روز چهارشنبه در شهر فینیکس، مرکز ایالت آریزونا به دست یک افسر سفیدپوست آمریکایی کشته شد.

براساس این گزارش، افسر آمریکایی به تصور این که بریسبون قصد بیرون کشیدن اسلحه از جیب خود را دارد، با دو بار شلیک به سینه وی، او را از پای در آورد، اما بعد از آن مشخص شد که وی فقط در جیب خود تعدادی قرص داشت و هیچ اسلحه ای حمل نمی کرد.

کشته شدن این جوان سیاه پوست آمریکایی در حالی رخ داد که تظاهرات علیه بی عدالتی و فساد نظام قضایی و خشونت پلیس آمریکا در نیویورک و سایر شهرهای این کشور همچنان ادامه دارد.

پلیس ایالت میسوری 9 آگوست ( مرداد) 'مایکل براون' نوجوان سیاه پوست آمریکایی را به ضرب گلوله در خیابان به قتل رساند و تقریبا 10 روز قبل، هیات منصفه قاتل را تبرئه کرد و اجازه داد به کارش بازگردد.

هر چند افسر یاد شده در اقدامی فرمایشی از مقامش کناره گیری کرد، اما رای هیات منصفه دادگاه، خیابان های فرگوسن و سایر شهرهای آمریکا را به صحنه تظاهرات گسترده مردم خشمگین بدل کرد.

'اریک گارنر' دست فروش سیاه پوست هم از تازه ترین قربانیان تبعیض نژادی پلیس آمریکاست.

گارنر اواخر ماه اوت در برخورد یک افسر سفیدپوست با وی که در تلاش برای بازداشت گارنر، دست خود را به دور گردنش حلقه کرد، جان باخت.

صدور حکم برائت افسر قاتل در روز چهارشنبه، موجب شد اعتراضات علیه نژادپرستی و بی عدالتی در آمریکا تشدید شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: