آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۲۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۵

نامه خداحافظی کاشانی به کرانچار

مدیر تیم امید ایران در نامه‌ای به زلاتکو کرانچار ضمن تشکر از او اعلام کرد ظاهرا بنا به دلایلی در این مقطع زمانی امکان همکاری با شما میسر نیست.
تدبیر24:حبیب کاشانی روز پنجشنبه در نامه‌ای به زلاتکو کرانچار گزینه سرمربیگری تیم امید از او تشکر کرد.
 
متن نامه کاشانی به کرانچار که برای این سرمربی ایمیل شده است به شرح زیر است:
 
جناب کرانچار با سلام
احتراما بدین وسیله ضمن تشکر از محبت جنابعالی و حضورتان در کشور قطر جهت اعلام آمادگی به عنوان سرمربی تیم فوتبال امید کشورم و همکاری‌هایی که در خصوص مسائل مالی داشته‌اید ظاهرا بنا به دلایلی در این مقطع زمانی امکان همکاری با شما میسر نیست.
امیدوارم در زمان مناسب دیگری بتوانم این امکان را در جهت همکاری متقابل فراهم کنیم. برای جنابعالی و خانواده محترمتان آرزوی توفیق روزافزون از خداوند مسئلت دارم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: