آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۲۳۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۰

خودروسازی «اُپل» تعطیل شد

شرکت خودروسازی «اُپل» آلمان پس از ۵۲ سال فعالیت مجبور شد به دلیل ورشکستگی خط تولید خود را تعطیل کند.
تدبیر24: اولین ساعات روز جمعه خط تولید کارخانه «اُپل» در شهر بوخوم در غرب آلمان تعطیل شد تا سه هزار کارگر شاغل در آن با آینده نامعلومی دست و پنجه نرم کنند.

پس از ۵۲ سال تولید انواع خودروهایی که در تمام دنیا شناخته شده است، کارگران کارخانه اُپل تایید کردند که قلب تپنده این شرکت دیگر تولیدی نخواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: