تدبیر24: سالاد سزار یکی از خوشمزه ترین
سالادهایی هست که در حال حاضر در رستورانهای معروف سرو می شه و قدمتش تقریبا به صد
سال پیش برمی گرده . ترکیبات اصلی این سالاد شامل کاهو،نان تست،پنیر پارمزان و سس
مخصوصش هست که بمرور زمان مواد دیگه ای بهش اضافه شده .
مواد لازم برای بشقاب یک نفره : :6 برگ
نان تست : 1 عدد
پودرپنیر پامزان :1 ق غ
فیله ی مرغ : 1 عدد
گردو: 3 عدد
مواد لازم برای سس
روغن زیتون : یک چهارم پیمانه
سس مایونز : 1 ق غ
نمک ،فلفل و پودر سیر :به میزان لازم
آب لیمو ترش : 2 ق غ
طرز تهیه :
ابتدا کاهو رو در بشقاب خرد می کنیم. فیله مرغ رو هم می تونید در فر گریل کنید و
یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پز کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.
نان تست رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید و در ساندویچ
ساز تست کنید تا برشته بشه بعد روی کاهو بریزید.
نکته: می تونید در دمای 140 درجه سانتیگراد در فر قرار بدین تا برشته بشه یا حتی
می شه از مکروفر هم برای این منظور استفاده کنید قدرت 100 و هر 20 ثانیه کنترل
کنید تا نانها نسوزه.
برای داشتن طعم مطلوب یک ق م روغن زیتون روی نانها بریزید.
گردوها رو کمی در آب خیس کرده و اونو روی کاهوها بریزید.
مواد سس رو باهم مخلوط کرده و کمی هم بزنید و روی سالاد بریزید.
نکته: بجای سس مایونز می تونید از سس هزار جزیره هم استفاده کنید بالطبع طعم بهتری
خواهد داشت.
پنیر پارمزان رو هم روی همه مواد بپاشید .
نکته: به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می تونید
استفاده کنید.
این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می شه .
منبع: baharsite.com