ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۲۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵

سالاد سزار

با توجه به موادی که در این سالاد استفاده شده می تونید از اون به عنوان یک شام سبک هم استفاده

تدبیر24: سالاد سزار یکی از خوشمزه ترین سالادهایی هست که در حال حاضر در رستورانهای معروف سرو می شه و قدمتش تقریبا به صد سال پیش برمی گرده . ترکیبات اصلی این سالاد شامل کاهو،نان تست،پنیر پارمزان و سس مخصوصش هست که بمرور زمان مواد دیگه ای بهش اضافه شده .

مواد لازم برای بشقاب یک نفره : :6 برگ
نان تست : 1 عدد
پودرپنیر پامزان :1 ق غ
فیله ی مرغ : 1 عدد
گردو: 3 عدد

مواد لازم برای سس
روغن زیتون : یک چهارم  پیمانه
سس مایونز : 1 ق غ
نمک ،فلفل و پودر سیر :به میزان لازم
آب لیمو ترش : 2 ق غ

طرز تهیه :
ابتدا کاهو رو در بشقاب خرد می کنیم. فیله مرغ رو هم می تونید در فر گریل کنید و یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پز کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.

نان تست رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید و در ساندویچ ساز تست کنید تا برشته بشه بعد روی کاهو بریزید.

نکته: می تونید در دمای 140 درجه سانتیگراد در فر قرار بدین تا برشته بشه یا حتی می شه از مکروفر هم برای این منظور استفاده کنید قدرت 100 و هر 20 ثانیه کنترل کنید تا نانها نسوزه.

برای داشتن طعم مطلوب یک ق م روغن زیتون روی نانها بریزید.

گردوها رو کمی در آب خیس کرده و اونو روی کاهوها بریزید.

مواد سس رو  باهم مخلوط کرده و کمی هم بزنید و روی سالاد بریزید.

نکته: بجای سس مایونز می تونید از سس هزار جزیره هم استفاده کنید بالطبع طعم بهتری خواهد داشت.

پنیر پارمزان رو هم روی همه مواد بپاشید .

نکته: به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می تونید استفاده کنید.

این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می شه .

منبع:
baharsite.com

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: