ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۴۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵

۱۱۷ نفر ازحامیان مالی‌ تروریسم

دستگاه‌های امنیتی کشورهای عربی خلیج فارس با تشکیل نشست‌هایی محرمانه ۱۱۷ نفر را به عنوان حامیان مالی تروریسم معرفی کردند.
تدبیر24: منابع امنیتی آگاه علام کردند که دستگاه‌های امنیتی برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس اخیرا نشستی محرمانه در کویت، ریاض و ابوظبی برگزار کردند و در مورد توافق برای خشکاندن منابع تامین مالی سازمان‌های تروریستی و نیز همکاری امنیتی به بحث نشستند.

بنا بر گزارش روزنامه «الشاهد» کویت، این کشورها در نشست خود 117 نفر از خلیج فارس را در لیست حامیان مالی گروه‌های تروریستی مانند داعش قرار دادند و این افراد تحت تعقیب قرار گرفتند.

در ادامه این گزارش اعلام شده است که دستگاه‌های امنیتی ، حواله‌هایی به ارزش میلیاردها دلار را رصد کرده‌اند که از طرف این 117 نفر و از بانک‌های محلی در قطر و عمان به حساب‌هایی ناشناخته در ترکیه، تونس و مصر واریز شده است.

هم اکنون 984 نفر از کشورهای خلیج فارس متهم به همکاری با داعش هستند که 96 نفرآنها کویتی هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: