آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۲۴۶۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۰

«ابولا» سلاح بیولوژیک آمریکا

روزنامه «پیونگ یانگ تایمز» در گزارشی نوشت که آمریکا برای «حفظ قدرت خود در غرب آفریقا»، در حال استفاده از ابولا به عنوان سلاح بیولوژیکی است.
تدبیر24: یک روزنامه چاپ کره شمالی گزارش داد که «آمریکا ویروس ابولا را طراحی و ایجاد کرد».

روزنامه «پیونگ یانگ تایمز» چاپ کره شمالی امروز در گزارشی نوشت که این آمریکا بوده که «برای حفظ قدرت خود در غرب آفریقا»، ویروس ابوبل را طراحی و ایجاد کرده است. به گفته این روزنامه واشنگتن  در حال استفاده از این ویروس کشنده به عنوان «سلاح بیولوژیکی» است.

در بخشی از گزارش خبرگزاری دولتی کره شمالی(KCNA) هم در همین ارتباط آمده است: «آمریکا  140 میلیون دلار به یک شرکت دارویی برای تحقیق درباره ویروس ابولا اختصاص داده و آفریقا را به عنوان مکانی برای آزمایش این سلاح بیولوژیکی انتخاب کرده است».
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: