ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۲۴۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۵
فاضل موسوی فعال سیاسی اصلاح طلب

دولت روحانی فضا را تلطیف کرد

دولت روحانی درحد مقدورات و اختیارات خود فضارا باز کرده و فرصت مناسبی برای اندیشه‌ها و نشریات و دانشجویان در چارچوب قانون به وجود آورده است . . .
تدبیر24: زمستان نزدیک و هوا به سردی می‌گراید، مشکلات اقتصادی برخی را در خود فرو برده و دولت در فکر برطرف کردن مشکلات کشور و عمل به وعده‌های انتخاباتی رئیس‌جمهوری است. کیست که نداند کشور درحوزه‌های مختلف با چه مسائل و مشکلاتی دست به گریبان است. هر موضوعی در این شرایط اما بهانه‌ای است سخت و سنگین برای عده قلیلی که وزنشان درمبارزات قبل ازانقلاب بسیار کمرنگ بوده ودر دوران دفاع مقدس هم حضور چندانی نداشتند اما همیشه مدعی و رفتارشان همیشه اقتدارگراست. واقعیت این است که مردم در 24خرداد 92 با صدایی رسا اعلام کردند، رفتار قیم‌مآبانه وطلبکارانه را نمی‌پسندند و تغییر را خواهانند. آن عده قلیل که هنوز هم از شوک انتخابات 24خرداد خارج نشده‌اند بسیار سعی دارند همان رفتار را که برای ناکارآمد نشان دادن دولت آقای خاتمی از خود بروز می‌دادند به شکلی دیگر برای دولت یازدهم بروز دهند. تا چند روز پیش دائما برطبل خارج شدن دولت از منافع ملت در مذاکرات می‌کوبیدند و امروز می‌گویند دولت یازدهم امنیتی برخورد می‌کند؛ آیا فکر نمی‌کنند آنچه دولت یازدهم به عنوان میراثی بس بغرنج در دست دارد، اندیشه و تفکر دولت مطلوب آنهاست. آیا در 8سال گذشته رابطه ایران با بسیاری از کشورها به حداقل نرسید؟

 آیا روابط کشور در دوران دولت مدنظرشان با جهان بهبود یافت؟ آیا دولت روحانی فضای داخلی را امنیتی کرده یا می‌خواهد گشایشی در فضای بازمانده از گذشته ایجاد کند؟ دولت روحانی درحد مقدورات و اختیارات خود فضارا باز کرده و فرصت مناسبی برای اندیشه‌ها و نشریات و دانشجویان در چارچوب قانون به وجود آورده است. دولت روحانی رابطه کشور را با دنیا به گونه‌ای بهبود بخشیده که یخ روابط ایران و غرب تا حدود زیادی آب شده است به طوری که محترمانه برای حل مشکلات دور هم می‌نشینیم. دولت آقای روحانی علاقه‌مند به برقراری امنیت در حوزه‌های مختلف است ولی دولتی امنیتی نیست. دولت، امنیت را برای سعادت ملت می‌خواهد. واقعیت این است که دولت آقای روحانی علاقه مند به افزایش امنیت اقتصادی و سیاسی است، ولی فضای امنیتی را برنمی‌تابد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
0
1
از روز 16 آذر و لغو سخنرانی منتقدین و امنیتی کردن فضای دانشگاه به کام یه عده ای خاص مشخصه که چه قدر فضا رو تلطیف کرده. رو را برم .
نظر شما: