تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۲۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰

هاآرتص:اتوبوس‌های آپارتاید دراسرائیل

روزنامه صهیونیستی هاآرتص با اشاره به تصمیم موشه یعالون وزیر جنگ اسرائیل مبنی بر ممنوعیت استفاده کارگران فلسطینی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی ، آن را اقدامی نژادپرستانه و یادآور دوره آپارتاید توصیف کرد.
تدبیر24: روزنامه صهیونیستی هاآرتص که به زبان عبری منتشر می شود، در سرمقاله خود دستورهای صادر شده از سوی موشه یعالون وزیر جنگ اسرائیل مبنی بر ممنوعیت استفاده کارگران فلسطینی از اتوبوس های حمل و نقل عمومی را نوعی تصمیم نژادپرستانه توصیف کرده است.
براساس تصمیم وزیر جنگ این رژیم کارگران فلسطینی بعد از پایان کار و تعطیلی کارخانه ها اجازه ندارند برای رفتن به منازلشان از اتوبوس هایی که شهرک نشینان استفاده می کنند، استفاده نمایند.
این روزنامه با اختصاص عنوان «اتوبوس های آپارتاید» برای این مقاله خود چنین ادامه داد: این تصمیم وزیر دفاع اسرائیل بوده است و ارتش هرگز چنین خطری را از سوی فلسطینیان برای شهرک نشینان احساس نکرده است و استفاده از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی از سوی کارگران فلسطینی هیچ مشکلی نداشته است.
این نشریه می افزاید: چرا که کارگران فلسطینی اجازه کار در داخل اراضی سال 1948 را دارند که از چندین فیلتر امنیتی عبور کرده‌اند و مجوز لازم برای حضور در این مناطق را دارند.
این نشریه صهیونیستی در ادامه این مقاله می‌افزاید: این تصمیم موشه یعالون وزیر جنگ نشان می‌دهد از سوی شهرک نشینان به چه میزان تحت فشار روانی بوده که ناگزیر شده است دست به صدور چنین فرمانی دهد، اکنون فلسطینیان تنها می‌توانند از اتوبوس‌های ویژه خودشان برای بازگشت به منازلشان استفاده کنند.
هاآرتص در ادامه این مقاله می افزاید: از این تصمیم وزیر اسرائیلی بوی تند نژاد پرستی بلند شده است و آپارتاید به وضوح قابل مشاهده است و این همان تبعیض نژادی اسرائیلی است.
هاآرتص در بخش دیگری از این مقاله می‌افزاید: در گذشته اتوبوس‌های ویژه سیاهان از سفید پوستان جدا بود و همین مساله یکی از موضوعات اصلی مطرح شده در دوران آپارتاید برای نژادپرستی تلقی می شد، اکنون یعالون همان خط مشی نظام آپارتاید را بدون هیچ تغییری تکرار می کند، اما این بار منطقه اجرای این سیاست و خط مشی تغییر کرده است، وی با این اقدام اجازه داده است تا مجامع بین المللی اسرائیل را به باد انتقاد بگیرند و اسرائیل را به نظام آپارتاید شبیه بدانند.
این نشریه عبری زبان و صهیونیستی در ادامه انتقاد از عملکرد نژادپرستانه دولتمردان این رژیم افزود: یعالون با این تصمیم خود یک هدف قدیمی را جامه عمل پوشانده است و آن هدف جلب رضایت شهرک نشینان است و براساس نت موسیقی آنها می رقصد و به دنبال تحقیق خواسته های آنان است، از این رو وی بدون ملاحظه به تصویر اسرائیل سعی دارد خواسته های اشتباه آنان و درخواست های وقیحانه ! آنان را جامه عمل بپوشاند.
هاآرتص در ادامه این مقاله تاکید کرد: وی این تصمیم را با توجه به مسائل سیاسی اتخاذ کرده است و شخصیت های اسرائیلی در این تصمیم گیری وی تاثیر داشته‌اند، وی قصد دارد با جلب رضایت و خشنودی اسرائیلی ها برای رهبری جریان راست اسرائیلی این سمت را حفظ کند، حتی وی در این راه حاضر است با آمریکا هم دچار تنش شود و این مساله به وضوح بعد از مواضعش در قبال دولت آمریکا و شخص وزیر خارجه آمریکا قابل مشاهده است، وی واقعا تشنه در آغوش گرفتن شهرک نشینان است.
این روزنامه صهیونیستی نوشت: یعالون اجرای این تصمیم خود را به اداره غیر نظامی موکول کرد، اما بسیار بهتر است برای لغو این تصمیم اقدام کند و این لکه ننگ را از اسرائیل بزداید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: