آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷

گریه خواهید کرد/تصاویر

این روزها زیاد می‌گویند که احساسات مرده است؛هر روز در گوشه‌ای از جهان خبر حادثه‌ای می‌آید که کسی باور نمی‌کند فرزندی در حق پدر و مادرش انجام داده یا برای بچه‌ای سرنوشتی تلخ از سوی خانواده‌اش رقم زده شده باشد.
تدبیر24: یک بچه ۲ ساله در چین اما این روزها به خاطر عشق به مادرش نظر همه رسانه‌ها را جلب کرده است. پسر بچه‌‌ای که برای مادرش،مادری می‌کند.
 
ژانگ رونگسیانگ،در سال ۲۰۱۰ دچار یک تصادف شدید شد؛ تصادفی که  فلج شدن و به کما رفتن او را  رقم زد. وقتی مردم این زن جوان را به بیمارستان رساندند پزشکان متوجه شدند که او باردار است. آزمایش‌ها نشان داد بچه آسیبی ندیده است اما برای به دنیا آمدنش هم‌زمان نیاز بود. ژائو دجین،همسر این زن ۵ ماه از او در خانه مراقبت کرد تا پزشکان توانستند با عمل سزارین پسر این خانواده را در سال ۲۰۱۱ به دنیا آورند؛ پسری که نامش کین‌بائو گذاشته شد. این پسر همیشه در کنار مادرش بود که همچنان در کما به سر می‌برد و پزشکان از بهبودش قطع امید کرده بودند. یک روز اما در ماه می امسال صدای کین‌بائو و طنین حرفهایش،مادر را از کما بیرون آورد و ژانگ یک بار دیگر چشم‌هایش را باز کرد.
 

پزشکان می‌گویند تنها صدای فرزند بوده که باعث شده مادر به زندگی بازگردد و بخواهد دنیا را بار دیگر برای او ببیند.  ژانگ رونگسیانگ با وجود بیرون آمدن از کما اما فلج است و نمی‌تواند از جایش تکان بخورد. پسر ۲ ساله این خانواده فقیر اما آن‌قدر بزرگ است که برای مادرش،مادری کند. کین‌بائو می‌داند که مادرش با ناتوانی از جویدن غذا دیگر علاقه‌ای به غذاهای بیمارستانی و مایعات ندارد. به همین خاطر او هر روز  غذاها را می‌جود و دهان به دهان به مادرش می‌دهد تا او را با طعمی جدید خوشحال کند.

 

کین‌بائو با ۲ سال سن حالا کارش هر روز مراقبت از مادرش و خنداندن او با مزه‌بازی‌هایش است تا امید را در او زنده نگه دارد. او می‌داند که با وجود فلج بودن مادرش به او بازگشته است؛پسر ۲ ساله مادری را تمام کرده است.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: