آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۲۵۳۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۱

نشست نوبخت برای تشریح بودجه94

محمدباقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت: بودجه عمومی سال‌ آینده ۲۶۷ هزار میلیارد تومان است که نسبت به امسال از ۱۳.۸ درصد رشد برخوردار بوده است.
تدبیر24: محمدباقر نوبخت معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در نشست خبری که پیرامون تشریح لایحه بودجه 94 برگزار شد، اظهار داشت: دیروز لایحه بودجه سال آینده با 10 پیوست به مجلس شورای اسلامی ارائه شد. 5 پیوست مربوط به خود لایحه بودجه 94 ، سه جلد گزارش عملکرد برنامه پنجم در سال 92، یک جلد مبانی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی لایحه بودجه به همراه برنامه سال 94 بود.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور بخاطر محدودیت زمان بخشی از لایحه بودجه را اعلام کرد، افزود: باتوجه اینکه سال 94 سال پایانی برنامه پنجم است، بودجه از اهداف مشخص شده در این برنامه تبعیت می کند. این اهداف عبارتند از رشد سرمایه گذاری، رشد تولید یا رشد اقتصادی، رشد نقدینگی یا محدود کردن آن، رشد یا محدود کردن یا مهار تورم و همچنین افزایش اشتغال.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در خصوص ساختار لایحه بودجه 94 ادامه داد: بودجه کل کشور در سال 94 بالغ بر 838 هزار میلیارد تومان است، بودجه نسبت به سال 93 از 4.3 درصد رشد برخوردار بوده است.
نوبخت با بیان اینکه بودجه به دو بخش عمومی و شرکت‌های دولتی و بانک ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت تقسیم می شود،‌گفت: بودجه عمومی 267 هزار میلیارد تومان است که نسبت به امسال از 13.8 درصد رشد برخوردار بوده است. بودجه شرکت های دولتی بالغ بر 596 هزار میلیارد تومان است که یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: