آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۲۵۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷

انتقادتندآیت‌الله‌علم‌الهدی‌از وزارت‌علوم

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: لغو سخنرانی افراد ارزشی در دانشگاه‌ها گواه بر بی‌سر و سامانی وزارت علوم است.
تدبیر24: آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی دقایقی پیش در حاشیه برگزاری همایش عرصه فعالان عفاف و حجاب  در ارتباط با لغو سخنرانی جریان‌های ارزشی در دانشگاه به مناسبت 16 آذر اظهار کرد: این مسئله به علت وضعیت بی‌سر و سامان وزارت علوم در چند ماه گذشته در مدیریت دانشگاه‌ها رخ داده است و سبب شده تا امروز سخنرانی‌ افراد ارزشی در دانشگاه‌ها لغو شود.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: دانشجوی بصیر و عنصر فعال در دانشگاه‌ها در پای صحیت‌های افراد ارزشی تقویت شده و لغو چنین سخنرانی‌هایی آثار و تبعات منفی در فضای دانشگاه دارد.

وی در ارتباط با جایگاه هنر در سینما در کشور عنوان کرد: همان طور که در مسئله عفاف و حجاب اقدام موثری تاکنون صورت نگرفته است در مسئله فیلم‌های هنری نیز کار ارزشمندی انجام نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: فیلم ارزشمندی که برای جشنواره فجر امسال ساخته شده باشد را سراغ ندارم اما سال گذشته فیلم شیار 143 اثر ارزشمندی بود که با استقبال خوبی مواجه شد.

آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: امیدواریم در عرصه هنر افراد ارزشمند بیشتری وارد شوند تا فیلم‌های ارزشی همانند شیار 143 ساخته شود.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930917000534#sthash.rxHBNgpR.dpuf
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: