ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۲۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶
پیش بینی هاشمی از آیندۀ اقتصاد کشور

"افراط نباشد،سرمایه گذارها می آیند"

اگر با اصلاح سياست خارجي و پرهيز از شاخص‌هاي افراطي راه را باز كنيم هر سرمايه‌گذاري به سوي ایران جذب خواهد شدشمی از آیندۀ اقتصاد کشور ...
تدبیر24: آیت الله هاشمی رفسنجانی در تحلیلی از آیندۀ اقتصاد کشور با بيان اينكه «سرمايه در كشور هست»، به علاقه ايرانيان و سرمايه‌گذاران خارجي براي كار در ايران اشاره كرد و گفت: اگر با اصلاح سياست خارجي، پرهيز از شاخص‌هاي افراطي و تسهيل مقررات اداري، راه را باز كنيم، ظرفيت‌هاي ايران، هر سرمايه‌گذاري را به سوي خود جذب مي‌كند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ديدار اعضاي هيأت مديره شركت مادر تخصصي توسعه معادن و صنايع معدني خاورميانه (نيدكو) با اشاره به اهميت حضور مديران موفق در بخش خصوصي گفت: تجربه ارزشمند آنان باعث رونق بخش خصوصي و تقويت بنيه‌هاي اقتصادي كشور مي‌شود.

ایشان در ادامه سخنان خود با يادآوري مباحث مربوط به سياست‌هاي اصل 44 به هنگام اصلاح آن، گفت: دو بحث واگذاري‌ها و اجراي پروژه‌هاي جديد توسط بخش خصوصي مطرح بود كه اگر درست اجرا مي‌شد، شاهد كم‌رونقي اقتصاد در كشور و تعطيلي پي‌در‌پي واحدهاي توليدي نبوديم.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، همكاري بخش‌هاي مختلف خصوصي در يك منطقه براي كارهاي مختلف اقتصادي را برنامه‌ريزي درست براي جلوگيري از هزينه‌هاي مضاعف دانست و گفت: تمركز شما در كرمان و همكاري زنجيره‌اي شركت‌ها، الگويي براي اقتصاد است كه نيازهاي هر يك از واحدها، در واحدهاي مجاور تأمين مي‌شود.

در آغاز اين ديدار دكتر قاسمي، رئيس هيأت مديره، مهندس پورمند، مديرعامل، مهندس پاليزدار، قائم مقام مدير عامل، مهندس اشرف، مشاور برنامه‌ريزي، دكتر اكرام جعفري، مشاور توسعه مديريت نيدكو و دكتر سبحاني، مديرعامل شركت فولاد سيرجان ايرانيان ضمن ارائه گزارش‌هاي جداگانه از فعاليت‌ها، به بيان برنامه‌هاي آينده شركت تخصصي توسعه معادن و صنايع معدني خاورميانه پرداختند.

 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: