آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۲۵۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۰

آخرین جزئیات پرونده مفسدان نفتی

دادستان تهران در مورد آخرین وضعیت پرونده مفسدان نفتی و مدیرعامل پرسپولیس توضیح داد.
تدبیر24: عباس جعفری دولت آبادی صبح روز دوشنبه در حاشیه همایش «ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد» در پاسخ به اینکه پرونده مفسد نفتی در چه وضعیتی قرار دارد؟ گفت: پرونده فساد نفتی دست بازپرس بوده و هزار صفحه دارد و به زودی به دادگاه می‌رود.

وی افزود: در موضوع مبارزه با فساد باید بگویم که هم‌اکنون 10 محکوم بزرگ اقتصادی با مبالغ بسیار بالا در زندان هستند و چون پرونده محرمانه است، نمی‌توانم جزئیات بیشتری را بازگو کنم. متاسفانه بانک‌ها به بستر جرم تبدیل شده‌اند که باید این موضوع حل شود. ما هفت هزار موسسه پولی داریم که تعداد کمی از آنها مجوز دارند و پول مردم را می‌گیرند و این جای تأمل است.

دادستان تهران در مورد پرونده مدیرعامل پرسپولیسگفت: پرونده آقای سیاسی در دست تحقیقات است و نمی‌توانم جزئیات بیشتری ارائه کنم.

جعفری دولت‌آبادی همچنین از صدور 65 کیفرخواست جداگانه برای پرونده فساد سه هزار میلیاردی خبر داد و گفت: 20 نفر از متهمان در زندان هستند و اموال آنها در حال مصادره است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: