آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۲۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۰

معبدی برای ببرها در تایلند+عکس

معبدی در تایلند به اقامتگاه ببرها تبدیل شده است و گردشگران به راحتی می‌توانند با ببرها عکس بگیرند.
 تدبیر24: Wat Pha Luang Ta Bua نام معبد بودایی‌ها در تایلند است؛ این معبد یکی از جاذبه‌های گردشگری در تایلند و آسیاست و مورد علاقه گردشگران است و محلی برای پرورش حیوانات مختلف از جمله ببرهاست. این معبد در کانتچانابوری در شمال غرب کشور واقع شده است.

هر سال هزاران نفر از گردشگران از این معبد و حیوانات آن دیدن می‌کنند و به راحتی با حیوانات عکس می‌گیرند.

این معبد در سال 1999 اولین ببر را آورد؛ به دلیل اینکه مادر و پدر ببر کوچک توسط روستاییان با گلوله کشته شد راهبان ببرکوچک را به معبد آوردند و پس از مدتی معبدیان شروع به جمع آوری ببرها کردند.










بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: