ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۵۵۲
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱

نوبخت: افزایش 14 درصدی حقوق کارمندان در سال 94

نوبخت با اشاره به اینکه بودجه 838 هزار میلیارد تومانی سال آینده با رشد 4.3 درصدی همراه بوده است، گفت: تفاوت بودجه 1394 با بودجه امسال کاهش وابستگی به نفت ناشی از فشار اقتصادی است.
تدبیر24: معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور به روال سال‌های گذشته یک روز پس از ارائه لایحه بودجه به مجلس در نشستی خبری به تبیین ابعاد لایحه بودجه سال 1394 پرداخت.

محمدباقر نوبخت با اشاره به لایحه بودجه با 10 پیوست به مجلس گفت: در سال آینده بودجه باید بتواند اهداف دولت در برنامه پنجم توسعه را پیگیری کند.

وی افزود: بر این اساس رشد سرمایه‌گذاری، رشد اقتصادی، محدود شدن نقدینگی، مهار تورم و افزایش اشتغال از برنامه‌های اصلی است که لایحه بودجه سال 1394 آن را در سال آینده پیگیری می کند.

نوبخت با اشاره به اینکه بودجه 838 هزار میلیارد تومانی سال آینده با رشد 4.3 درصدی همراه بوده است، گفت: تفاوت بودجه 1394 با بودجه امسال کاهش وابستگی به نفت ناشی از فشار اقتصادی است.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور همچنین با بیان این مطلب که بودجه 1394 نسبت به بودجه سالهای گذشته سخت تر است، ادامه داد: ما در این دولت درآمدهای 110 میلیارد دلاری سالهای قبل را نداریم و با درآمد 25 میلیارد دلاری کشور را اداره می‌کنیم. همچنین فشار تحریم‌ها نیز موجب شده که ما منابع محدود را بهینه اختصاص دهیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
مهربان توسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
1
1
من معلم که دغدغه معیشت و منزلت مناسب دارم از 14 درصد ناراضیم و این را در راستای توجه به معلمان نمیدانم
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America
تو معلمی با این وضع خرابت؟ وای به روز بچه های این مملکت!!!
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
0
1
آقای نوبخت آیاافزایش حقوق یک کارمند مجرد یاکارمند وتازه متاهل شده ویاکارمندچند فرزند دار شده باید با حقوق یک بازنشسته از کار افتاده با یک حقوق ثابت بون امکانات کارمندی (فاقد اضافه کاری پاداش هرسه ماه وعدم دریافت پورسانت وغیره) و دارای عروس و داماد ونوه ومخارج درمانش و رفت وآمدهای زندگی اش بایدیکی باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
0
1
آقای نوبخت آنیکه شما میفرمایید تورم متاسفانه تورم نیست بلکه توهم است چون از مردم کوچه وبازار بپرسید خواهند گفت تورم واقعی بالای 50% است اگر میخواهید حقوقها را زیاد نکنید نکنید ولی ترا بخدا حدافل دروغ به خوراک مردم ندهید
نظر شما: