ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲

جزئیاتی دیگر از فیلترینگ هوشمند

مدیرعامل شرکت زیرساخت گفت: فیلترینگ هوشمند شبیه parental control (فیلترینگ خانگی) خواهد بود که سطحی از دسترسی را متناسب با شرایط و هویت کاربر فراهم می‌کند و به جای اعمال در گت‌وی بین‌الملل در لایه دسترسی قرار می‌گیرد.
تدبیر24:محمود خسروی در پاسخ به این سؤال که وزارت ارتباطات با اعلام آمادگی برای اجرای فاز نخست فیلترینگ هوشمند از کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درخواست برگزاری جلسه فوق‌العاده کرده است، اظهار داشت: در این باره از تمامی ظرفیت‌ها و استعدادهای شرکت‌های نوآور بخش خصوصی استفاده می‌شود و پس از تست محصولات تولید شده توسط آنها از محصولات حمایت و به آنها تأییدیه داده می‌شود.
 
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ساختار کلی فیلترینگ هوشمند توضیح داد: قرار است ساختار فعلی فیلترینگ ارتقاء یابد و هوشمند شود.
 
وی گفت: فیلترینگ هوشمند قرار نیست در گت‌وی بین‌الملل اجرا شود زیرا پیچیدگی‌ها در گت‌وی زیاد است و از این رو فیلترینگ هوشمند در لایه‌های دسترسی خواهد بود که ممکن است لایه دسترسی شرکت‌های ISP، اپراتورها یا استانی باشد و این هنوز مشخص نیست.
 
خسروی تصریح کرد: در فیلترینگ هوشمند شرایط کاربر از جمله سن، شغل و تحصیلات بررسی می‌شود و سطوح مختلف فیلترینگ تعریف می‌شود که در این باره تشخیص و احراز هویت کاربر بخشی از کار است.
 
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد: به این ترتیب با فیلترینگ هدفمند کاربران در سطوح خود به محتواها دسترسی پیدا می‌کنند و هدف از این کار این است که دیگر نیاز به فیلترشکن‌ها نباشد.
 
وی تأکید کرد: در نهایت مدیریت سطوح مختلف دسترسی در فیلترینگ هوشمند به صورت یکپارچه انجام خواهد شد و امکان اعمال سلیقه توسط لایه دسترسی در چگونگی فیلترینگ وجود نخواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: