ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۵۶۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷

بی‌اطلاعی‌وزیر از‌علت‌بازداشت سیاسی

وزیر ورزش وجوانان در مورد علت بازداشت مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اظهار بی اطلاعی کرد.
تدبیر24:«محمود گودرزی» روز دوشنبه در حاشیه همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد در جمع خبرنگاران در مورد خبر بازداشت «حمیدرضا سیاسی» مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: نسبت به خبر بازداشت او اطلاع دارم، اما علت قطعی آن را نمی دانم.
 
وی افزود: با این وجود پیگیر این مساله هستم.
 
حمیدرضا سیاسی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس روز شنبه پس از رفتن به دادگاه برای ارائه پاره ای توضیحات بازداشت شد و از آن زمان در بازداشت به سر می برد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: