ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹
سايه‌روشن

تفاوت سخنرانی روحانی با احمدی نژاد

برخلاف سخنرانی‌های رییس‌جمهور سابق که در زمان سخنرانی وی، شمار زیادی از نمایندگان کشورها صندلی‌های خود را ...
تدبیر24:  دو شب گذشته در حالی حسن روحانی، رییس‌جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کرد که بر خلاف 8 ، 7 سال گذشته، حاشیه‌های جنجالی ایجاد نشد و مجموعه متن و حاشیه این سخنرانی، بیشتر در چارچوب منافع ملی کشور ظاهر شد.

برخلاف سخنرانی‌های رییس‌جمهور سابق که در زمان سخنرانی وی، شمار زیادی از نمایندگان کشورها صندلی‌های خود را ترک می‌کردند، این بار به غیر از نماینده رژیم صهیونیستی کسی از سالن خارج نشد و علاوه بر حضور نماینده آمریکا، حضور نمایندگان کشورهای ایتالیا، فرانسه، آلمان، انگلیس و اغلب کشورهای غربی برای شنیدن اولین سخنرانی رییس دولت یازدهم کشورمان در این اجلاس نمایان بود. این امر باعث شد تا اقدام هیات رژیم صهیونیستی در ترک سالن، باعث تنهایی و انزوای آنان شود.این همه در حالی است که رییس‌جمهور سابق با شرکت در سخنرانی اوباما، امتیازی را هم به وی داده بود، اما این امتیاز جبران نشد.این بار اما نه رییس‌جمهور ایران، بلکه تنها ظریف، وزیر خارجه در سخنرانی رییس‌جمهور آمریکا شرکت کرد. همچنین اقدامات هوشمندانه دستگاه دیپلماسی و رییس‌جمهور جدید ایران باعث شد رییس‌جمهور کشوری که به عنوان قدرتمندترین کشور شناخته می‌شود، موضوع اصلی سخن خود را جمهوری اسلامی ایران، آن هم با نگاه مثبت قرار دهد. حجت الاسلام روحانی بر خلاف دعا برای فرج که به‌رغم ارزشمند بودن، برای حاضران خارجی شرکت‌کننده نامانوس بود، نطقش را همانند برخی نطق‌های رهبر معظم انقلاب، با سلام و صلوات بر پیامبر خاتم و امامان و صحابی منتجب آغاز کرد که برای حاضران شناخته شده و به ویژه برای کشورهای اسلامی مغتنم و وحدت آفرین بود.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: