ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۶۰۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵

جزئیات جدید از پرونده روغن پالم

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، جزئیات جدیدی از پرونده روغن پالم و تخلفات شرکت های لبنی را بازگو کرد.
تدبیر24:دکتر رسول دیناروند با حضور در برنامه تلویزیونی "مصیر" که شب گذشته از شبکه اول سیما روی آنتن رفت، در پاسخ به سئوال مجری برنامه مبنی بر اینکه چرا اسامی شرکت های لبنی متخلف در پرونده روغن پالم، گفت: ما چنین اختیاری نداریم که اسامی را منتشر کنیم. بلکه ، ما اسامی را به دستگاه های مسئول و قوه قضائیه اعلام کرده ایم و اگر صلاح باشد، اعلام می شود.

وی در ادامه به تشریح روند پرونده روغن پالم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر صدها شرکت لبنی در کشور فعالیت می کنند که تعداد اندک شماری از آنها تخلف می کنند. وظیفه ما به عنوان دستگاه نظارتی، بازرسی و کنترل و برخورد با تخلفات است.

دیناروند با اعلام اینکه در موضوع روغن پالم برخی شرکت های لبنی سوءاستفاده کرده اند، گفت: به دنبال این موضوع بود که در مدت یک ماه بیش از 800 واحد لبنی مورد بازرسی قرار گرفته و از محصولات و فرآورده های آنها نمونه برداری شد.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: بر همین اساس، 31 شرکت متخلف شناسایی شدند و در ادامه نیز، تعداد این شرکت های لبنی به 50 شرکت رسید که خط تولید آن فرآورده متوقف گردید.

رئیس سازمان غذا و دارو به شیوه های برخورد با شرکت های لبنی متخلف اشاره کرد و افزود: شرکت هایی که در موضوع روغن پالم دچار تخلف شده بودند، پروانه ساخت آن محصول آنها تعلیق و به دستگاه قضائی معرفی شدند که متناسب با شدت تخلف، برخورد قانونی می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: