ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۶۳۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵

چشم امید مرغداران به بازار روسیه

رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی خراسان رضوی گفت: وضعیت ذخیره مرغ در حدی است که خطر مصرف نشدن وجود دارد.
تدبیر24:علی منتظری در منطقه خراسان، اظهار کرد: در حال حاضر در سطح کشور حدود 180 هزار تن و در استان 18 هزار تن مرغ ذخیره شده که این میزان مازاد مصرف داخل است.

وی با بیان اینکه واردات مرغ انجام نمی‌شود، ادامه داد: تولید مرغ از برنامه‌ها جلوتر است و نیاز به صادرات داریم. برای صادرات اقداماتی انجام شده و مقدار کمی از تولید داخل به عراق و کشورهای آسیای میانه صادر می‌شود که مقدار آن ناچیز است.

رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی خراسان رضوی تصریح کرد: چشم امید مرغداران برای فروش مرغهای تولیدی به صادرات روسیه است اما ضوابط این کشور باعث شده ما هنوز نتوانیم به این کشور صادرات داشته باشیم اما مسئولین در حال رایزنی هستند.

وی افزود: برای حل معضلات صنعت مرغ باید مشکلات را در بخش تولید حل کنیم که مدیریت تولید و واگذاری مسئولیت‌ها به اتحادیه می‌تواند مشکلات موجود را سامان ببخشد.

منتظری گفت: در حال حاضر جوجه‌ریزی در اختیار اتحادیه است ولی حمل به کشتارگاه و مدیریت تولید باید به اتحادیه واگذار شود.

رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی خراسان رضوی با اشاره به اینکه وضعیت بازار مرغ نسبت به یک ماه گذشته از تعادل بهتری برخوردار است، اظهار کرد: نباید تولید را کاهش داد بلکه باید آن را مدیریت کرد تا با کاهش تولید، با نیاز به واردات مرغ مواجه نشویم.

وی با اشاره به اینکه صنعت طیور و به خصوص مرغ گوشتی یک صنعت پرسرمایه با اشتغال‌زایی بالا است، تصریح کرد: با توجه به هزینه بالای اشتغال‌زایی، دولت باید از این صنعت به عنوان یک صنعت اشتغال‌زا و پربازده در قالب تخصیص یارانه و واگذاری امور اجرایی به اتحادیه حمایت کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: