ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۲۶۳۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۶
کوروش تهامی بازیگر تئا‌تر و تلویزیون

بیاییم تنش‌ها را کمتر کنیم

سال‌هاست که حرف می‌زنیم و مدام از خلاء‌های موجود سخن می‌گوییم، فقط فرم پر می‌کنیم، حق عضویت می‌دهیم اما هنوز که هنوز است ...
تدبیر24: اصولا هنرمندان به دلیل نوع شغل و حرفه‌ای که دارند برای موفقیت در کار و کسب آرامش یک سری پیش نیاز لازم دارند. هنرمند باید تامین باشد، باید احساس امنیت کند. باید فکر کنیم در این سال‌ها چقدر توانسته‌ایم به هنرمندانمان حس امنیت بدهیم. هنرمند به خاطر شرایط اجتماعی‌اش نمی‌تواند برای گرفتن حقش دست به هرکاری بزند چون زیر ذره‌بین است. در همه جای دنیا هنرمند هرگز درگیر این مسائل نمی‌شود چون در آنجا مدیر برنامه وجود دارد. شرکت‌ها یا سازمان‌هایی وجود دارند که هنرمند تحت حمایت آنها فعالیت می‌کند اما اینجا خبری از این پیش نیاز‌ها نیست! متاسفانه زمانی هم که به مشکل برمی‌خوریم مرجع ذیصلاحی وجود ندارد که آنجا شکایت کنیم، اگر هم باشند اولا موضوع رسانه‌ای می‌شود، دوما مراحل اداری به قدری طول می‌کشد که هنرمند قید آن را می‌زند.

در نظر داشته باشیم که این فرآیند چقدر می‌تواند روی فعالیت هنری یک هنرمند تاثیر منفی بگذارد. سال‌هاست که حرف می‌زنیم و مدام از خلاء‌های موجود سخن می‌گوییم، فقط فرم پر می‌کنیم، حق عضویت می‌دهیم اما هنوز که هنوز است هیچ تشکلی نداریم. وجود چنین تشکلاتی باعث می‌شود تنش‌ها و کشمکش‌ها کمتر شود، باعث می‌شود فعالیت هنری بدون فشارهای بیرونی پیگیری شود. موضوع تنها به دستمزد و درگیری‌های کاری ختم نمی‌شود. اتفاقات اخیر نشان داد و ثابت کرد که هنرمندان نیازمند بیمه بازنشستگی هستند.

نیازمند خدماتی هستند که در زمان بیکاری و در زمان سالمندی بتوانند دریافت کنند. باید یادمان باشد که فردی که امروز روی تخت بیمارستان فراموش شده، روزی برای دیدن اثرش صف می‌کشیدیم. هنرمند همواره نیاز به توجه دارد، توجه لازم و منطقی. هنرمند اگر نادیده گرفته بشود، سرخورده می‌شود، تمام می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: