ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۲۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۹

گزارش سازمان‌ملل درباره حضور سردارسلیمانی در عراق

خبرگزاری رویترز با دسترسی به یک گزارش هیات کارشناسان سازمان ملل متحد گزارش می دهد که به نظر می رسد عکس ها و ویدئوهایی که اخیرا در عراق گرفته شده موید حضور سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در عراق باشد، مساله ای که در صورت تایید، ناقض تحریم های سازمان ملل است.
تدبیر24:  به گزارش بی بی سی، این خبرگزاری گزارش داد که یک گزارش هفت صفحه ای توسط هیات کارشناسان سازمان ملل درباره ایران را دیده است که براساس آن سلیمانی "در چند مورد در عکس ها و ویدئوهایی که ظاهرا در عراق گرفته شده دیده می شود."

در این گزارش آمده است: "یک عکس ظاهرا او را در نزدیکی شهر امرلی در شمال عراق پس از آنکه نیروهای عراقی شهر را از داعش پس گرفتند نشان می دهد."

به گزارش رویترز این گزارش حاوی عکسی ظاهرا از سلیمانی در عراق است.

وظیفه هیات کارشناسان سازمان ملل در امور ایران نظارت بر تبعیت کشورها از تحریم های مربوط به ایران است.

براساس تحریم های شورای امنیت سازمان ملل سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس واحد برون مرزی سپاه پاسداران ایران، از سال ۲۰۰۷ با منع سفر بین المللی و انسداد دارایی ها روبروست.

آمریکا در همان سال ۲۰۰۷ نیروی قدس را در فهرست گروه های حامی تروریسم قرار داد. اتحادیه اروپا هم در سال ۲۰۱۱ چنین کرد. سپاه قدس از سوی کشورهای غربی و اسرائیل به مسلح کردن گروه های متعدد در خاورمیانه متهم است.

در ماه های اخیر درحالی که گروه "دولت اسلامی" (داعش) فتوحات زیادی در عراق و سوریه داشته، گزارش های متعددی از نقش ایران در مقابله با این گروه منتشر شده است.

این گزارش ها از جمله به نقشی اشاره دارد که سردار سلیمانی در این عملیات بازی می کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: