ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۶۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۷
مهدی آیتی – نماینده ادوار مجلس

روز دانشجو را دولتی نکنید

16 آذر روز دانشجو، هرسال کمرنگ تر، دولتی تر و تشریفاتی تر برگزار می شود. چرا؟
تدبیر24: اگر در این روز بزرگ، سه قهرمان از فرزندان میهن عزیزمان جان خود را فدای عدالت و آزادی کردند، چرا دولت ها می خواهند آنرا به نفع خود مصادره کنند؟

اگر سالهاست که دانشجویان از فضای مناسب و مطلوب فعالیت سیاسی، اجتماعی در دانشگاهها دور شده و منع گردیده اند، چرا دولت ها اجازه نمی دهند که حداقل در یک روز که اختصاصا به نام خود آنهاست در محیط محدود و بسته دانشگاه اظهار نظر نمایند و از مسئولین انتقاد کنند؟

چرا در روز دانشجو به جای آنکه اجازه دهند دانشجویان سخنرانی کنند، همواره رییس جمهور و دولتمردان سخنرانی می کنند؟

مگر رییس جمهور و دولتمردان در طول سال کم سخنرانی می کنند؟ واقعا مردم از این همه سخنرانی و حرف تکراری خسته شده اند و جوانان انتظار دارند حداقل در روز دانشجو بتوانند پشت درهای بسته دانشگاهها و در یک فضای کنترل شده کمی فریاد بزنند و درد و دل کنند.

به نظر می رسد دولت و مراجع مربوطه همواره از اظهار عقیده و آزادی نسبی جوانان و دانشجویان حتی در یک روز در سال و حتی در محیط بسته و محدود دانشگاه هم نگرانند و سعی می کنند آن را از روزهای قبل برنامه ریزی کرده و به صورتی کاملا دولتی و تشریفاتی برگزار نمایند.

آیا روزی خواهد رسید که مراسم برگزاری روز دانشجو توسط خود آنها برنامه ریزی و مدیریت شود؟

آیا روزی خواهد رسید که سخنران روز دانشجو در تمام دانشگاههای کشور خود دانشجویان باشند و مسئولین و دولتمردان در این روز بیشتر شنونده باشند تا گوینده؟

در کشورهای دموکراتیک و آزاد معمولا رییس جمهور و دولتمردان این همه حرف نمی زنند و برعکس در کشورهای جهان سوم است که نیروهای دولتی بیشتر حرف می زنند و مردم معمولا شنونده هستند.

چرا در طول سال و در سراسر همایشها و مناسبت ها بایستی رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، وزرا و وکلا برای مردم حرفهای تکراری و خسته کننده بزنند و مردم محکوم و مجبور باشند که این حرفهای تکراری را گوش کنند.

بیایید یک بار هم که شده روز دانشجو را به خود آنها واگذار کنیم و اجازه دهیم جوانان در این روز در رابطه با مسائلی نظیر اشتغال، ازدواج، مسکن، امور سیاسی – اجتماعی حرف بزنند و اظهار نظر کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صداقت
|
United States of America
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
0
0
شجاعت مى خواد
نظر شما: