ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۲۷۲۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۸
رسیدن به توافق به اراده طرف مقابل بستگی دارد

ظریف: ایران در مذاکرات جدی است

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته ای جدی است و رسیدن به توافق به اراده طرف مقابل بستگی دارد.
تدبیر24: به گزارش اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، ظریف در دیدار «شل ماگنه بوندویک» نخست وزیر سابق نروژ که برای شرکت در اولین همایش بین المللی جهان علیه خشونت و افراطی گری به تهران سفر کرده است، با اشاره به اقدامات جمهوری اسلامی ایران در نزدیک شدن دیدگاه ها در مقابله با موضوع افراطی گری گفت اخیرا اجلاسی در قم با حضور علمای برجسته بر ضد موضوع تکفیر برگزار شد و در این اجلاس بر لزوم همفکری ادیان مختلف در جهت یافتن راه های مبارزه با تروریسم و افراطی گرایی تاکید شد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به تحولات منطقه خاورمیانه اضافه کرد همه باید کمک کنند تا جبهه ضد تروریسم تقویت شود و کشورهای منطقه باید دراین رابطه نقش فعالتری ایفاء کنند.

در ادامه شل ماگنه بوندویک نخست وزیر سابق نروژ با اشاره به گسترش افراطی گری در خاورمیانه و پیوستن افرادی از اروپا به گروههای افراطی در منطقه ابتکار جناب آقای دکتر روحانی در خصوص مبارزه علیه خشونت و افراطی گری را ایده ای بسیار مناسب دانست.

وی ابراز امیدواری کرد مذاکرات هسته ای بین گروه 1+5 و جمهوری اسلامی ایران به توافق نهایی منجر شده و در پی آن تحریم های غیر سازنده علیه جمهوری اسلامی ایران برداشته شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
0
1
امیدوارم این جدی بودتنتون مثل جدی بودن در امضای ژنوچای نباشه که کلی باج در ازای هیچ دادین.
نظر شما: