ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۲۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۸

دور بعدی مذاکرات هسته ای 26 آذر

سیدعباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای اعلام کرد، دور بعدی مذاکرات ایران با گروه 1+5 ، 26 آذرماه (17دسامبر) در سطح معاونان وزیران خارجه در شهر ژنو سوییس برگزار می شود.
تدبیر24: معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه پنجشنبه شب افزود: از دو روز پیش از 26 آذر نیز، مذاکرات دوجانبه میان هیات های ایران و 1+5 در ژنو برگزار می شود.

وی گفت: قرار است تیم مذاکره کننده ایران مذاکره دوجانبه ای با هیات آمریکایی و نیز سایر هیات ها در ژنو داشته باشد.

به گفته عراقچی، طرفین در این دور از مذاکرات درباره همه موضوعات هسته ای با یکدیگر بحث و مذاکره می کنند.

دور قبلی مذاکره ایران و 1+5، 26 آبان ماه تا سوم آذرماه در شهر وین اتریش در سطح وزیران خارجه برگزار شد و طرفین مذاکرات را برای هفت ماه و هفت روز دیگر تمدید کردند تا در چهار ماه نخست به توافق سیاسی یا کلی دست یابند و در سه ماه دیگر، جزئیات تفاهم را مکتوب کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: