ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۴۲۹۷۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰

گران ترین طلاق تاریخ انگلیس

یک دادگاه بریتانیایی با صدور حکمی، گران‌ترین طلاق در تاریخ قضایی این کشور را رقم زد.
تدبیر24: این دادگاه به «کریس هوهن» یک سرمایه گذار بریتانیایی دستور داد تا به همسر پیشین خود ۳۳۷ میلیون پوند از سرمایه مشترکشان بپردازد.

«هوهن» شهروند ۴۸ ساله بریتانیایی و «جامیی کوپر» همسر ۴۹ ساله سابق آمریکایی وی پس از آنکه در تسویه حساب پس از طلاق به توافق نرسیدند، پرونده را تابستان گذشته به دادگاه ارجاع دادند. دادگاه هم حکم داد که ۳۸ درصد سرمایه مشترک به همسر سابق هوهن پرداخته شود. سرمایه کل این زوج جمعا حدود یک میلیارد پوند بریتانیایی است.

این زوج به عنوان یک زوج خیر و سخاوتمند شناخته می‌شدند که بخشی از در آمدهای خود را به کودکان کشورهای در حال توسعه اهدا می‌کردند.

آن‌ها ۱۵ سال با هم زندگی کرده بودند. خانم کوپر در صدد است که علیه حکم دادگاه فرجام خواهی کند چون او خواهان نیمی از این سرمایه مشترک بود. «هوهن» آماده بود پیش از آنکه پرونده به دادگاه برود، یک چهارم سرمایه را به همسر سابق خود تقدیم کند اما او نپذیرفت و خواهان نصف سرمایه بود. دادگاه حکم داد که ۳۸درصد سرمایه به زن تعلق گیرد.

وکلای همسر سابق این سرمایه گذار در حال ارزیابی شکایت از این حکم دادگاه هستند. آن‌ها معتقدند که ۳۳۷ میلیون پوند کم است.

«جنیفر روبرتس» قاضی این پرونده آقای «هوهن» را یک نابغه بازار مالی و مغز پشت سر این سرمایه معرفی کرد.

این سرمایه گذار در سال ۲۰۰۳ یک صندوق سرمایه گذاری به نام «صندوق سرمایه گذاری کودکان» پایه گذاری کرد که بخشی از درآمدهای آن را برای رسیدگی به کودکان کشورهای در حال توسعه و فقیر اهدا می‌کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهربانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
0
0
با این پول میتونه با مردی دیگر ازدواج کند!!
نظر شما: