آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۳۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۸

علما بدعت ستیز هستند

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور گفت: علما بدعت ستیز هستند و اگر هر شخصی بخواهد از دین و مذهب تفسیری نابجا کند این عالمان هستند که با آن مقابله کرده و حتی از جان خودشان در این راه می گذرند.
تدبیر24: آیت الله 'سید هاشم حسینی بوشهری' روز دوشنبه در آیین گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشکده الهیات و معارف اسلامی در مورد شهید مفتح گفت: از ویژگی های شهید مفتح مرزبان بودن باوری های دینی و اعتقادی ایشان است.

وی اظهار داشت: اگر مرزبان باورهای دینی و اعتقادی وجود نداشته باشد مرزبانی جغرافیایی نیز وجود نخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه از برجسته ترین ویژگی های شهید مفتح خدا ترسی بود، گفت: این شهید والامقام دانشمندی عالم، مجاهدی خستگی ناپذیر، منادی وحدت حوزه و دانشگاه ، عالمی عالم و عالمی بزرگ بود.

استاد حوزه علمیه افزود: هدف اگر متعالی و برای رضای خدا باشد آن حرکت ماندگار و همیشگی خواهد شد، همانند شهید مفتح که تنها با یک هدف الهی حرکت می کرد و ماندگار شد.

مدیر حوزه های علمیه خاطر نشان کرد: درک و شناخت محیط و زمان و حقیقت از جمله ویژگی های شهید مفتح بود که باعث ماندگاری ایشان شد.

آیت الله بوشهری اظهار داشت: بصیرت و آگاهی نیز از جمله رمزهای ماندگاری این شهید والامقام است که دوست و دشمن را بدرستی می شناخت.

حجت الاسلام محمد هادی مفتح، مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم نیز در این آیین گفت: تمامی زندگانی پدرم در دو کلمه ' تشخیص وظیفه الهی' و ' پای مردی در انجام وظیفه' خلاصه می شود.

وی اظهار داشت: این شهید بزرگوار در زمانی که دانشگاهیان بر سر دوراهی بی دینی و دین انحرافی قرار داشتند بهترین راهکارها را ارایه کردند.

وی خاطر نشان کرد: ایشان از جمله افرادی بودند که حوزه و دانشگاه را از دو زاویه شناخته و لمس کرده بودند و با ارایه راهکارها در نهایت موجب وحدت حوزه و دانشگاه شدند.

معاون و عضو هیات علمی دانشکده الهیات و معارف قم، افزود: کار غیر ممکن برای پدرم وجود نداشت زیرا که گام های ایشان با تشخیص وظیفه و پایمردی برداشته می شد.

مفتح با تاکید بر اینکه استفاده نکردن از نظریه های قرآنی از مهمترین مشکلات جهان اسلام است، گفت: نداشتن نظریه های برگرفته از قرآن کریم (برای تمامی کشورهای اسلامی) از جمله مشکلاتی است که مسلمانان گریبانگیر آن هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: