ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۳۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶

نقاب برای مفتی سعودی دردسر شد !

یک مفتی عربستانی به خاطر اظهاراتش درباره نقاب و روبنده زنان، به مرگ تهدید شد.
تدبیر24:"هانی الظاهری" نویسنده و روزنامه نگار سعودی با اشاره به این موضوع، گفت:  جمود فکری و جهالت برخی از کاربران شبکه های اجتماعی در عربستان، در این عصر باعث تأسف و تعجب است.

وی روز سه شنبه در مطلبی در روزنامه الحیات چاپ لندن تأکید کرد: شیخ احمد بن قاسم الغامدی رئیس سابق دفتر مرکز امر به معروف و نهی از منکر در مکه مکرمه اعلام کرد که به علت جایز دانستن "عدم استفاده زنان از روبنده"  تهدید به قتل شده است .

الظاهری تأکید کرد که شیخ الغامدی طبق یکی از اصول فقهی قدیمی اسلام گفته است که لازم نیست زن چهره خود را بپوشاند و برخی از کاربران تویتر، من را به علت پذیرش این اصل تهدید به قتل کرده اند .

الغامدی اخیراً به همراه زنش در یک برنامه تلویزیونی حاضر شد در حالی که زنش از روبنده برای پوشاندن چهره اش استفاده نکرده بود .

برخی از کاربران شبکه های اجتماعی در عربستان علاوه بر تهدید کردن الغامدی، به قتل، به وی ناسزا نیز گفته اند .

الظاهری تأکید کرد: سؤال اینجا است که پذیرفتن یک اصل فقهی قدیمی چرا باید این همه جار و جنجال در تویتر به راه بیندازد و اگر این اصل فقهی این همه مهم بود، پس چرا علمای زمان های قدیم به علت اختلاف بر سر این اصل همدیگر را تهدید به قتل نمی کردند، یا همدیگر را نمی کشتند.
منبع: العالم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: