ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۳۲۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۵

گزارش وزارت اطلاعات از قاچاق کالا

معاون اول قوه قضائيه اعلام كرد: وزارت اطلاعات گزارش كامل و مشروحي را از وضعيت قاچاق كالا و واردات كالا به كشور به ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي ارائه كرده است كه در حال بررسي و مطالعه آن هستيم.
به گزارش تدبیر24 به نقل از  مهر، حجت الاسلام سيد ابراهيم رئيسي در مورد برگزاري آخرين جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی و محورهاي اين جلسه گفت: مهمترين محور اين جلسه بررسي چالش ها و حاشيه ها و متن نظام واردات و صادرات كالا و قاچاق كالا در كشور بود. البته در موضوع وارادات بسيار دقيق تر وارد شديم و در حال ريشه يابي براي اصلاحات در نظام واردات هستيم چرا كه با اين اصلاح مي توانيم فساد اداري در اين حوزه را كاهش دهيم.


وي افزود: گزارش مشروح و مفصل وزارت اطلاعات در جلسه ستاد هماهنگي مبارزه با مفاسد اقتصادي مطرح شد و قرار شد با همكاري گمرك، وزارت اقتصاد و دارايي و نظام بانكي اين چالش ها به سرعت رفع شود. قطعا اين اقدامات مي تواند بستر فساد را به حداقل رسانده و حتي از بين ببرد.

معاون اول قوه قضائيه در پاسخ به اينكه آيا امكان دارد پرونده اشخاص هم وارد جلسه شود چون شنيده شده پرونده بابك زنجاني قرار است وارد دستور جلسه شود گفت: در اين جلسه اين موضوع مطرح نشد و ممكن است در جلسات بعدي اين پرونده ها مطرح شود.

رئيسي همچنین بر اهمیت پیشگیری به عنوان یک اولویت مهم در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید كرد و گفت: باید حساسیت و توجه لازم به موضوع پیشگیری معطوف شود و امیدوارم که ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در دولت جدید بتواند به شناسایی منافذ فساد و برخورد با متخلفان و سوء استفاده گران بپردازد.
 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: