ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۳۲۳۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳

صداوسیما حس انحصار راازدست نداده

استراژی رقابت به جای رفاقت٬ هنوز در صدا وسیما و در تعامل با دیگر رسانه‌ها وجود دارد بنابراین صدا و سیما هنوز نقش ملی خود را آنچنان که باید و هست به عهده نگرفته است.
تدبیر24: یک عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: صداوسیما هنوز احساس انحصاری را از دست نداده است و این معضلی است که در مورد جایگاه و عملکرد رسانه‌ها امروز با‌ آن روبه‌رو هستیم.

جهانبخش خانجانی درباره وضعیت رسانه‌ای کشور و عملکرد صدا وسیما گفت: بدون تردید رسانه تلوزیونی و صدا و سیما یکی از تاثیرگذار‌ترین رسانه‌ها در سطح کشور است٬ اگر به نظرسنجی‌ها هم رجوع کنیم٬ این موضوع را به خوبی درک خواهیم کرد، علت آن هم که می‌گویم صداوسیما موثر است، بخاطر نوع پوشش و همسان‌سازی ذهنی است که می‌تواند به وجود بیاورد. اگر رسانه‌های دیگر هم اینچنین امکان ملی‌ای داشتند٬ تاثیرگذای آن‌ها حتما به این صورت بود.

وی ادامه داد: این موضوع به نوع ساختار جامعه ما برمی‌گرد، ما در جامعه‌ای درحال توسعه هستیم؛ در کشور در حال توسعه٬ لازم است رسانه‌ها پربار شوند تا بتوانند در تعاملات سیاسی و اجتماعی نقش‌آفرین باشند.

این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران افزود: در این وضعیت مشاهده می‌کنیم در کشور ما صداوسیما هنوز احساس انحصاری را از دست نداده است و این معضلی است که در مورد جایگاه و عملکرد رسانه‌ها امروز با آن روبه‌رو هستیم.

خانجانی گفت: در حالی که ما امروز در جهان بی‌مرزی به سر می‌بریم و در برهه زمانی قرار داریم که زمان با سرعت در حال گذر است و ما در نوعی فشردگی زمان روبرو هستیم و اطلاعات به سرعت در حال گذر از همه مرزها است؛ در این وضعیت٬ نفوذپذیری مرز‌ها، دیوار‌ها و فیلتر‌ها نمی‌تواند مانع اطلاع‌رسانی شود.

وی تاکید کرد: بنابراین لازم است امروز در کشور٬ یک تعامل ارزنده و درخور توجه بین همه رسانه‌های مکتوب، مجازی و صدا و سیما وجود داشته باشد، ولی متاسفانه شاهد هستیم یک نوع استراژی رقابت به جای رفاقت هنوز در صدا وسیما در تعامل با دیگر رسانه‌ها وجود دارد بنابراین صدا و سیما هنوز  نقش ملی خود را آنچنان که باید و هست به عهده نگرفته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: