ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۳۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۰

لاریجانی:همفکری‌وهمسویی‌کشورهای منطقه‌مانع‌ازرشدتروریسم‌می‌شود

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حسن همجواری و پیوندهای دینی میان ایران و ترکیه گفت: همفکری و هم سویی کشورهای منطقه بیش از دخالت های قدرت های غربی می تواند در حل مشکلات منطقه و جلوگیری از رشد تروریسم و افراطی گری موثر واقع شود.
تدبیر24:«علی لاریجانی» عصر امروز (چهارشنبه) در دیدار «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه با اشاره به حسن همجواری و پیوندهای دینی میان ایران و ترکیه گفت: با توجه به همسایگی دو کشور و مشترکات فرهنگی دو ملت روابط جمهوری اسلامی ایران و ترکیه در ابعاد اقتصادی و تجاری در سطح قابل قبولی قرار دارد.

بر اساس گزارش خانه ملت، وی افزود: ظرفیت های متعدد همکاری میان دو کشور این امکان را فراهم کرده است که با رایزنی و همکاری مقامات دو کشور شاهد سطح بالاتری از روابط فی مابین در آینده پیش رو باشیم.

رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به تحولات منطقه به ویژه اوضاع عراق و سوریه گفت: گسترش ناامنی و تروریسم در منطقه صرفنظر از هر تحلیلی در منشاء و چگونگی پیدایش آن، امنیت و ثبات منطقه را هدف گرفته است و در این راستا ضرورت همفکری و همکاری برای حل مشکلات منطقه بیشتر از هر زمانی احساس می شود.

لاریجانی هم چنین با اشاره به بی اثر بودن حملات ائتلاف ضد داعش به مواضع تروریست ها گفت: همفکری و هم سویی کشورهای منطقه بیش از دخالت های قدرت های غربی می تواند در حل مشکلات منطقه و جلوگیری از رشد تروریسم و افراطی گری موثر واقع شود.

«مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه نیز در این دیدار با اشاره به علاقه دولت و پارلمان ترکیه به گسترش روابط خود با جمهوری اسلامی ایران گفت: رایزنی مستمر مقامات دولتی و پارلمانی دو کشور مورد توجه مسئولان و رهبران ترکیه می باشد و در همین راستا مجلس ترکیه از تبادل هیات های پارلمانی در سطوح مختلف با مجلس شورای اسلامی استقبال می کند.

وی در همین راستا از رییس مجلس شورای اسلامی دعوت کرد که در آینده نزدیک دیداری رسمی از ترکیه داشته باشد.

وزیر خارجه ترکیه در ادامه این دیدار با اشاره به ائتلاف به رهبری آمریکا برای مبارزه با داعش گفت: حملات هوایی به تنهایی برای مبارزه با گروه های تروریستی کافی نمی باشد و همکاری همه دولت های منطقه راه غلبه بر مشکلات به وجود آمده توسط داعش می باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: