ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۳۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۰

سفر‌یک‌طرفه‌به‌مریخ‌تخیلی‌بیش‌نیست

یک فضانورد روس گفت: پروژه مارس یک (سفر یک طرفه به مریخ) به دلیل مسایل فنی و زندگی انسان ها امکان پذیر نیست و پروژه ای صرفا تخیلی است.
تدبیر24:«الکساندر پاولوویچ الکساندروف» چهارشنبه شب در برنامه «مسافری از فضا» که در مرکز علوم و ستاره شناسی تهران برگزار شده بود گفت: ایران در زمینه فضانوردی پیشرفت های بسیار خوبی دارد و همچنان در حال پیشرفت است.

وی از علاقه ایرانیان به فضا و نجوم ابراز خرسندی کرد و گفت: من جزو 500 نفری هستم که توانسته ام زمین را از فضا مشاهده کنم.

این فضانورد روس در مورد برنامه های خود گفت: برنامه من این است که تجربیاتم را به نسل جوان فضانوردان انتقال دهم و همچنین برنامه تدریس و سخنرانی در دانشگاه ها را دارم.

این فضانورد در مورد آمادگی برای رفتن به فضا گفت: از زمان موافقت من برای رفتن به فضا تا زمانی که توانستم به فضا بروم 18 سال طول کشید یعنی آمادگی جسمی، روحی و روانی یک فضانورد برای رفتن به فضا مدت زیادی طول می کشد.

الکساندر پاولوویچ الکساندروف در سال 1943 به دنیا آمد.

وی تخصص مهندسی الکترومکانیک داشته و دکترای علوم فنی خود را در سال 1997 گرفت.

نخستین پرواز فضایی وی در 27 ژوئن تا 23 نوامبر 1983 به عنوان مهندس سفینه و دومین پرواز فضایی وی در 22 ژوئن 1987 باز هم به عنوان مهندس سفینه فضایی در مجتمع مداری «میر» بود.

مدت کل پروازهای فضایی وی 309 شبانه روز و 18 ساعت و 2 دقیقه و 58 ثانیه است.

تعداد کل راهپیمایی های فضایی وی دو بار به مدت 5 ساعت و 45 دقیقه بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: