آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۳۴۶۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۰
حمايت از متخلفان سربازي!

دادکان: حاضرم پولادي را از قطر به ايران بياورم

محمد دادکان رييس سابق فدراسيون فوتبال ايران شب گذشته ميهمان برنامه ورزش از نگاه دو بود و در حمايت از فوتباليست‌هايي که از مدارک جعلي براي دريافت معافيت سربازي استفاده کرده‌اند، حرف جالبي را به زبان آورد.
تدبیر24: دادکان که در ابتدای برنامه با رسایی نماینده مجلس و عضو کمیسیون اصل 90 که بحث فساد در فوتبال را تعقیب می‌کند، چالشی جدی را آغاز کرد، مدام در طول برنامه به رسایی یادآوری می‌کرد که موضوع فساد و مصادیقی مثل فرار از سربازی تنها متوجه فوتبال نیست.

این رییس سابق فدراسیون که به سلامت و البته زبان صریحش مشهور است، مثال جالبی در این باره رو کرد. او گفت: من الان در دانشگاه آزاد به خدمت مشغول هستم. نفر قبلی من آدم‌های زیادی را جانشین کرده و در عوض مثلا هر روز در تلویزیون روی آنتن بوده است. یا ورزشکارانی را آورده و آنها را دانشجو کرده، در حالی که این آدم‌ها باید مدارج لازم را برای دانشجو شدن طی می‌کردند.

دادکان گفت: موضوع، موضوع غرور ملی است و خوشحالی مردم ایران. زمانی که من رییس فدراسیون بودم از من انتقاد کردند که چرا رفتم آلمان و وحید هاشمیان را به تیم ملی برگرداندم. آن موقع می‌گفتند شان من به عنوان رییس فدراسیون فوتبال به زیر سوال رفته اما هدف ما شادی مردم بود و وحید هاشمیان با گل‌های حساسی که برای ایران زد تیم را به جام جهانی برد. الان هم موضوع همین است. الان هم بازیکنی که آقای کی‌روش به او نیاز دارد، می‌شود به تیم ملی ملحق بشود، بازی‌اش را انجام بدهند و بعد وضعیتش را بررسی کنیم.اینها که فرار نمی‌کنند. من حاضرم خودم به قطر بروم و این بازیکن را که می‌گویید به ایران مراجعه نکرده (پولادی) را به ایران برگردانم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: