آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۳۴۶۹
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹

هوای تهران در وضعیت ناسالم

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران گفت: شاخص کیفیت هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد.
تدبیر24:  'محمد رستگاری' روز شنبه افزود: براساس اطلاعات رسیده از ایستگاه های سنجش آلودگی هوای شهر تهران، شاخص کیفیت هوا در 24 ساعت گذشته منتهی به ساعت 11 امروز، در شرایط ناسالم قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: میزان غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون، نسبت به روز گذشته با 22 عدد افزایش فراتر از حد مجاز است و بر روی عدد 134 قرار دارد.

وی به کاهش آلاینده های دی اکسیدنیتروژن از 75 به 68 و دی اکسید گوگرد از 39 به 37 ( پاک) اشاره کرد و گفت: میزان غلظت آلاینده های منواکسید کربن نیز نسبت به روز گذشته در همین ساعت از 50 به 51 (سالم)، ازن از 12به 14 ( پاک) و ذرات معلق کمتر از 10 میکرون از 66 به 80(سالم) افزایش داشته است.

رستگاری افزود:ایستگاه های فرمانداری شهر ری (منطقه 20) با 171، پارک قائم (منطقه 18) با 169 و پارک رازی (منطقه 11) و پارک سلامت (منطقه17) هردو با عدد 166 آلوده ترین مناطق استان تهران در 24 ساعت گذشته بودند.

وی افزود: بر همین اساس ایستگاه های پاسداران (منطقه 3) با 70 و شهرداری منطقه 15 با 81 نیز سالم ترین مناطق شهر تهران دراین مدت بودند.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران تصریح کرد: سازمان هواشناسی، آسمان تهران در ساعات آینده را نیمه ابری تا ابری در پاره ای نقاط راه با غبار محلی پیش بینی کرده و به این ترتیب انتظار می رود شاخص کیفیت هوا همچنان در شرایط ناسالم برای گروه های حساس باقی بماند.

رستگاری به افراد مبتلا به بیماری های قلبی و ریوی، سالمندان و کودکان توصیه کرد از فعالیت های طولانی مدت در فضای باز خودداری کنند.

معیار سطح اهمیت بهداشتی شاخص کیفیت هوا به ترتیب از صفر تا 50 در شرایط پاک، 51 تا 100 سالم، 101 تا 150 ناسالم برای گروه حساس، 151 تا 200 ناسالم ، 201 تا 300 بسیار ناسالم و 301 تا 500 در شرایط خطرناک برای آن نقطه تعیین شده است.
منبع: فرارو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: