تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۳۴۹۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰

ابهام‌در‌فرماندهی و مديريت امدادونجات

ابهام در مديريت اين سه نهاد امدادي كشور از آنجا مطرح مي شود كه در زمان وقوع بحران، سه موضوع ناهماهنگي، نبود امكانات و عدم مهارت كافي نمايان مي شود. نبود مديريت و فرماندهي واحد در . . .
تدبیر24: مهدی آیتی - بطور مشخص سه سازمان امداد و نجات(هلال احمر)، اورژانس(وزارت بهداشت) و آتش نشاني(شهرداري) مسئول امداد و نجات انسانها در زمان وقوع سوانح و حوادث درون شهري و برون شهري و حتي برون مرزي مي باشند.

ابهام در مديريت اين سه نهاد امدادي كشور از آنجا مطرح مي شود كه در زمان وقوع بحران، سه موضوع ناهماهنگي، نبود امكانات و عدم مهارت كافي نمايان مي شود. نبود مديريت و فرماندهي واحد در بالاي سر اين سه سازمان از يك سو و مجهز و آماده نبودن نيروها و ابزار لازم از سوي ديگر و حضور و هجوم نيروهاي داوطلب خارج از اين سه سازمان مثل نيروهاي بسيج، مردم و نهادهاي خيريه و غيردولتي از جانب ديگر همه مزيد بر علت شده و كار امداد و نجات را سخت و كند و گاها بي ثمر مي نمايد.

در كشورهاي پيشرفته، امداد و نجات قوي و منسجم پس از سالها تجربه بر چند پايه شكل گرفته است.

اول: فرماندهي قوي و تام الاختيار و متمركز.

دوم: داشتن نيروهاي تكاوري، ماهر و حرفه اي كه دوره هاي آموزشي سخت و فشرده امدادرساني را گذرانده اند.

سوم: داشتن امكانات و تجهيزات لازم و كافي براي اقدام فوري و ضربتي.

اينك با توجه به سه مورد فوق و در كنار آن نقش مهم كمك هاي مردمي و نيروهاي داوطلب مي توان دريافت كه ابهام مديريت و مشكل امدادرساني مطلوب در ايران چيست؟

اگر بخواهيم در كشور و به هنگام وقوع خطرات و بلاياي طبيعي و غيرطبيعي نظير سيل، زلزله، آتش سوزي، جنگ، تصادفات جاده اي، طوفان، برف، رانش زمين، آلودگيهاي محيط زيست، خشكسالي و غيره آمادگي لازم را داشته باشيم بايد پس از سالها تجربه داخلي و تجربه كشورهاي پيشرفته نسبت به تدوين منشوري منسجم و همه جانبه براي امداد و نجات مردم اقدام عاجل بنمائيم.

در حال حاضر وزارت كشور مسئول و فرمانده وضعيت بحراني و وزارت دفاع مسئول پدافند غيرعامل در كشور مي باشد و اين هر دو با ابزار و بازوهايي نظير نيروهاي مردمي و نهادهاي دولتي، مسئول فرماندهي و اقدام فوري و ضربتي در زمان سوانح و حوادث هستند كه متاسفانه بارها در زمان وقوع حوادث، شاهد ناهماهنگي و ناكارآمدي همه اين سازمانها و نهادها در كشور بوده ايم كه اميد است در سالهاي آينده ديگر شاهد آنگونه صحنه ها نباشيم. ان شاالله.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صداقت
|
United States of America
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
0
1
عااااالي
درود
|
United States of America
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
0
1
مهندس آيتى شنيديم از وقتى رفتين فنى و عمرانى هلال احمر متحول کردين.
نظر شما: