ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۳۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۰

منابع طبیعی البرز تاراج می‌شود؟

مدیر کل محیط زیست استان البرز گفت: از منابع طبیعی استان بیش از 20 برابر ظرفیت واقعی بهره‌‏برداری می‏‌شود که این زنگ خطر بزرگی برای ساکنان استان به شمار می‌‏آید.
تدبیر24: حسین محمدی گفت: با رشد بی‌‏رویه جمعیت در استان و افزایش تراکم واحدهای ساختمانی در طی سال‏های گذشته، شاهد کاهش سطح باغات، زمین‏های کشاورزی و محیط طبیعی استان بوده‌‏ایم.

وی افزود: محیط طبیعی و منابع خدادادی در حقیقت اماناتی هستند که از گذشتگان به ارث رسیده‏‌اند ولی امروز با بهره‌برداری بی‏‌رویه از آنها زمینه تخریب و نابودی آنها را فراهم می‏‌کنیم. فرزندان و آیندگان ما حق دارند از آب کافی، هوای پاک و فضای طبیعی و سبز استفاده کنند ولی امروز ما با استفاده بی‏‌رویه از این منابع هم سلامت خود را به خطر می‏ا‏ندازیم و هم حقوق نسل‌های بعدی را ضایع می‏‌کنیم.

این مسوول به موضوع بهره‌برداری بی‏‌رویه از منابع طبیعی برای ایجاد اشتغال در استان اشاره کرد و گفت: برای اشتغالزایی نباید صرفا به یک بخش و منابعی محدود اکتفا کرد بلکه باید از همه زمین‏ه‌ها برای کاهش بیکاری استان بهره برد.

محمدی تصریح کرد: کشاورزی تنها بخشی از نیاز نیروهای کار استان را رفع می‏‌کند بنابراین باید از حوزه‏‌های دیگری همچون گردشگری و صنعت برای کاهش نرخ بیکاری استان استفاده کرد.

وی از آلودگی هوا به عنوان یکی از مشکلات جدی استان نام برد و افزود: با کاهش فضای سبز در استان و افزایش تعداد خودروها و واحدهای صنعتی بدون شک در آینده با مشکل جدی آلودگی هوا مواجه خواهیم شد.

مدیر کل محیط زیست استان البرز تصریح کرد: هرچند کاشت درخت و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی می‏‌تواند در کاهش آلودگی هوا موثر باشد ولی بدون شک کافی نیست و برای این مساله باید راه حلی واقعی و عملیاتی یافت. به نظر می‏‌رسد برای حل مشکل آلودگی هوا در قدم اول باید به فکر کاهش معضل ترافیک در استان باشیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: