ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۳۶۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸

ظریف به باکو دعوت شد

وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان در دیدار با ظریف رسماً از وی برای سفر به باکو دعوت کرد.

به گزارش تدبیر24 به نقل از فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه روز جمعه در حاشیه برگزاری اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با المار محمدیاراف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان دیدار و گفت‌وگو کرد.

وزرای امور خارجه ایران و جمهوری آذربایجان در این دیدار پیرامون روابط دوجانبه و تحولات منطقه و همکاری‌های منطقه‌ای تبادل نظر کردند،

موضوع برگزاری کمیسیون مشترک دو کشور در باکو در آینده نزدیک، ضرورت رایزنی مسئولان ذیربط دو کشور برای تنظیم و تمهید مقدمات و بحث‌های کارشناسی در مورد توافقات و پروژه‌های مشترک از جمله در حوزه‌های انرژی، حمل و نقل و همکاری‌های مختلف در چارچوب این کمیسیون مشترک از دیگر محورهای مذاکرات دو وزیر بود.

همچنین طرفین در این دیدار مسئله همکاری کشورهای ساحلی دریای خزر را نیز مورد توجه قرار دادند.

المار محمدیاراف از ظریف برای سفر به جمهوری آذربایجان رسما دعوت به عمل آورد.

*
مشکلی بین ایران و پرتغال نیست

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پرتغال نیز پیرامون روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و مسائل مهم بین المللی رایزنی کردند.

ظریف در این دیدار با اشاره به اینکه مشکلی بین ایران و پرتغال وجود ندارد، تصریح کرد: با هموار شدن زمینه‌های مناسب، همکاری‌های اقتصادی می‌تواند بیش از پیش گسترش یابد.

وزیر امور خارجه پرتغال نیز با اشاره به روابط خوب تهران – لیسبون، استمرار تماس‌ها و رایزنی‌های دو کشور را سازنده ارزیابی کرد.

در این دیدار نیز پیرامون مسئله هسته‌ای، گفت‌وگوی ایران و 1+5 و تحولات منطقه به ویژه بحران سوریه رایزنی به عمل آمد و طرفین دیدگاه ها و مواضع خود را بیان کردند.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: