تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۳۶۴۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵

دلسوزی‌اروپابرای تروریست‌ های کودک‌کش پاکستانی!

حمله مرگبار هفته گذشته تروریست ها به مدرسه ای در پیشاور پاکستان که به قتل عام ده ها کودک انجامید و تصمیم نخست وزیر این کشور برای لغو ممنوعیت مجازات اعدام تروریست ها، سبب دلسوزی اتحادیه اروپا نسبت به تروریست ها شد.
تدبیر24: اتحادیه اروپا امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه ای، به شدت با لغو ممنوعیت مجازات در پاکستان مخالفت کرد و از دولت نواز شریف خواست تا بلافاصله در تصمیم خود تجدید نظر کند.

گویا اتحادیه اروپا به این مهم توجه نکرده است که تصمیم جدید دولت پاکستان صرفا شامل آن دسته از افراد مجرم می شود که در اقدامات تروریستی دست داشته اند.

'لارس گونر ویگمارک' نماینده ویژه اتحادیه اروپا در پاکستان در این بیانیه، ضمن ابراز تاسف از این تصمیم دولت پاکستان، اعلام کرد: معتقدیم که مجازات اعدام شیوه موثری برای مبارزه با تروریسم نیست.

آمریکا، اما موضعی کاملا متفاوت از اتحادیه اروپا گرفته است. خانم 'ماری هارف' سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، شب گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: تصمیم جدید دولت پاکستان برای لغو ممنوعیت مجازات اعدام، جزو امور داخلی پاکستان است.

وی با اتخاذ موضعی نسبتا خنثی نسبت به این اقدام نخست وزیر پاکستان گفت: پاکستان در مسیر مبارزه با تروریسم، کشوری است که بیشترین آسیب را دیده است و برداشتن ممنوعیت مجازات اعدام، مربوط به امور داخلی این کشور می شود.

هدف ماری هارف از بیان عبارت مبارزه با تروریسم، مجموعه اقداماتی است که دولت های گذشته و کنونی آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم، در منطقه و به ویژه در افغانستان و پاکستان انجام داده اند و سبب افزایش ناآرامی ها و خشونت در منطقه شده اند؛ عاملی که به بهانه خوبی برای واشنگتن برای ادامه حضور اشغالگرانه اش در منطقه تبدیل شده است.

آمریکا که به بهانه از بین بردن تروریست ها، خاک پاکستان را با هواپیماهای بدون سرنشین هدف قرار می دهد، طبیعی است که نتواند یا نخواهد به اقدام جدید دولت پاکستان علیه تروریست ها واکنش منفی نشان دهد چرا که در این صورت توجیه خوبی برای ادامه حملات هوایی به خاک پاکستان نخواهد داشت.

بعد از حادثه تروریستی روز سه شنبه هفته گذشته در به مدرسه ای در شهر پیشاور که منجر به کشته شدن بیش از 130 دانش آموز شد، دولت پاکستان کانون اصلی توجه خود را مبارزه با تروریسم قرار داده و تصمیمات مهمی در این راستا اتخاذ کرده است.

مهم ترین تصمیم دولت پاکستان، برداشت ممنوعیت اعدام افرادی است که به جرم حملات تروریستی در زندان های این کشور به سر می برند. طی چند روز اخیر، دست کمک شش نفر از این افراد به دار آویخته شده اند و وزیر کشور پاکستان اعلام کرده است که تا دو یا سه هفته آینده، حدود 500 نفر از کسانی که به جرم اقدامات تروریستی در زندان ها هستند، اعدام خواهند شد.

دولت پاکستان همچنین اعلام کرده است که بزودی کمیته ویژه مبارزه با تروریسم تشکیل می دهد و جلسات مقدماتی متعدد برای تشکیل این کمیته، بطور فشرده درحال برگزاری است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: