ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۳۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹
با اعلام رمز توسط فرمانده رزمایش انجام شد؛

آغاز رزمایش مشترک محمدرسول الله(ص) ارتش

صبح روز پنجشنبه و با اعلام رمز یا محمد رسول الله(ص)، یا محمد رسول الله(ص)، یا محمد رسول الله(ص)، توسط فرمانده رزمایش، امیر سرتیپ سید عبدالرحیم موسوی، رزمایش بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران در جنوب شرق کشور و آب های دریای عمان آغاز شد.
تدبیر24: در این مرحله با گسترش و استقرار یکان های مختلف زمینی، جنگنده‌های هوایی و سامانه‌های پدافندی در جنوب شرق کشور و انواع شناورهای سطحی و زیرسطحی دریایی در عمق آب های دریای عمان رزمایش ارتش جمهوری اسلامی ایران آغاز خواهد شد.

در اولین مرحله، یکان های نیروی زمینی در قالب طرح‌های چابک سازی، سرعت عمل خود را در جابجایی، آمادرسانی و ایجاد استحکامات مهندسی و همچنین استقرار پاسگاه‌های فرماندهی در نقاط مختلف استان های سیستان‌وبلوچستان و هرمزگان ارزیابی خواهند کرد.

پرواز موفق اطلاعاتی پهبادهای ساخته شده این نیرو و صنایع دفاعی، اجرای شورهای متعدد ستادی برای هدایت یکان‌ها در وضعیت‌های غیرمترقبه، شبیه‌سازی‌بازی جنگ، استفاده از سامانه‌های شنود و فنآوری‌های نوین ارتباطی و جنگ الکترونیک و همچنین اجرای پرش‌های چتربازی بخش‌هایی از اولین مرحله رزمایش خواهد بود که با بکارگیری 27 رسته و تخصص نیروی زمینی اجرا می‌شود.

امیر سرتیپ حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش و سخنگوی مرحله زمینی رزمایش استفاده مطلوب از تجارب فرماندهان و انتقال آن به جوانان، همچنین هدایت بخش‌هایی از عملیات به افسران جوان از آمادگی این نیرو برای اجرای دستورات قرارگاه ذوالفقار و تک گسترده روز دوم رزمایش خبر داد و افزود: گوشه‌هایی از توانمندی‌های رزمی و دفاعی ارتش و تعدادی از دستآوردهای خودکفایی نیروی زمینی در روز دوم رزمایش در صحنه رزم ارائه خواهد شد.

این نیرو در منطقه‌ای به وسعت 43 هزار کیلومتر مربع آغاز کننده این رزمایش خواهد بود.

این گزارش حاکی است همزمان با مرحله زمینی رزمایش، انواع واحدهای شناور نیروی دریایی و یکان های پروازی این نیرو به مناطق تعیین شده عزیمت کرده و سامانه های پدافند هوایی با بُردهای مختلف در مناطق تعیین شده مستقر و تمرینات انواع جنگنده های نیروی هوایی آغاز شده است
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: