آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۳۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۰

خبرساز شدن مرگ پادشاه عربستان

رخی کاربران شبکه های اجتماعی از جمله "مجتهد" فردی که همواره اسرار درونی آل سعود را فاش می کند از احتمال مرگ پادشاه عربستان خبر دادند.
تدبیر24: مجتهد فردی که همواره اطلاعاتی از درون خاندان آل سعود منتشر می کند در واکنش به خبر مرگ ملک عبدالله نوشته است: نمی توانم اخباری که درباره مرگ ملک عبدالله در شبکه های اجتماعی منتشر شده است را تایید یا تکذیب کنم اما سانسور شدیدی که حکمفرماست احتمال صحت این موضوع را تقویت کرده است زیرا غیر از متعب پسر ملک عبدالله و خالد التویجری کسی به پادشاه دسترسی ندارد.

این در حالی است که یکی از کاربران در شبکه اجتماعی تویتر با اشاره به آماده باش نیروی زمینی سعودی نوشته است: نیروی زمینی در دو صورت به حال آماده باش در می آید جنگ یا مرگ حاکم.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: