ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۳۸۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶

آویشن، ضد سرطان است

عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌ کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: آویشن ضد آلزایمر، ضد باکتری، ضد سرطان، ضد عفونی کننده، ضد قارچ، ضد سرفه و ضد کرم آسکاریس است.
تدبیر24: محمد اکبرزاده در خصوص مهمترین خواص آویشن خاطرنشان کرد: آویشن باز کننده برونش‌ها، کاهنده چربی خون، محرک سیستم ایمنی بدن، حشره کش، کاهنده ترشحات بزاقی و ضدعفونی کننده مجاری ادرار است.

وی افزود: آویشن گیاهی است علفی، دارای شاخه‌های زیاد که در نواحی کوهستانی می‌روید. مهمترین ترکیبات آویشن اسانس آن است که در برگ های آن وجود دارد. مهمترین اسانس آن شامل تیمول، کارواکرول، لینالول، تیمن و آلفای نن است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی ساری اظهار کرد: خاصیت ضد میکروب تیمول موجود در آویشن بسیار قوی است، همچنین در بعضی محصولات موضعی، به عنوان ضد خارش، ضد میکروب و محلول‌های غرغره برای کاهش تورم دهان و گلو مصرف می‌شود.

وی ادامه داد: کاربرد دیگر آویشن، مصرف آن به صورت پودر در بعضی ادویه جات و ترشی است، همچنین به طور مستقیم و یا همراه با دیگر گیاهان به عنوان ضد نفخ در صنایع غذایی مصرف زیادی دارد.

اکبرزاده بیان کرد: آویشن گیاهی است علفی، دارای شاخه‌های زیاد که در نواحی کوهستانی می‌روید. مهمترین ترکیبات آویشن اسانس آن است که در برگ‌های آن وجود دارد. مهمترین اسانس آن شامل تیمول، کارواکرول، لینالول، تیمن و آلفای نن است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۸
0
0
آویشن خواصهای دیگری هم دارد گل ان را بجوشانی برای آنهایی که قند بالا دارند برگ آن را بجوشانی برای انهایکه سرماخورده اند ساقه انرا در دستگاه بخور بریزید هم اطاق را خوش بو میکند وهم ضد افونی
نظر شما: