ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۳۹۷۶
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۸

الجزایرخواستارکاهش‌تولیدنفت‌اوپک‌شد

وزیر انرژی الجزایر خواستار کاهش تولید اوپک برای حمایت از قیمت نفت شد و گفت: الجزایر با تولیدکنندگان بزرگ عضو اوپک که ترجیح می دهند بازار، قیمت ها را تعیین کند، هم‌نظر نیست.
تدبیر24:در حالی که کاهش قیمت نفت، کشورهای صادر کننده را با فشار اقتصادی مواجه کرده است، الجزایر روز یکشنبه تاکید کرد که اوپک باید برای افزایش دادن قیمت ها تولید خود را کاهش دهد.
یوسف یوسفی، وزیر انرژی الجزایر در مصاحبه با خبرگزاری رسمی این کشور گفت، کشورش با تولیدکنندگان بزرگ عضو اوپک که ترجیح می دهند بازار، قیمت ها را تعیین کند، هم‌نظر نیست.
وی افزود: «ما معتقدیم که اوپک باید با کاهش تولید که منجر به بالا رفتن قیمت ها خواهد شد، از منافع اعضای خود دفاع کند. ما با تولید کنندگان بزرگ داخل اوپک که می گویند بازار می تواند قیمت ها را تنظیم کند، هم‌نظر نیستیم.»
در نشست ماه گذشته اوپک، عربستان در مقابل درخواست های اعضای دیگر برای کاهش تولید مقاومت کرد و اجازه کاهش تولید این سازمان را نداد. این سیاست موجب کاهش بیشتر قیمت نفت شده است. تصمیمات اوپک بر اساس اجماع اتخاذ می شود.
وزیر نفت عربستان از همتایانش در اوپک خواست تا با افزایش تولید نفت شیل مقابله کنند. استدلال نعیمی این بود که عدم کاهش تولید موجب افت قیمت ها می شود و سود آوری تولید نفت شیل در آمریکای شمالی را تضعیف می نماید.
عبدالله البدری، دبیرکل اوپک نیز تایید کرد که اوپک وارد یک جنگ بر سر حفظ سهم خود از بازار شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: